امیدوارم وارث ی کار قوی باشه ک دهن دشمنای شادمهر را ببنده
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم وارث ی کار قوی باشه ک دهن دشمنای شادمهر را ببنده
(sm2)اینم که همش تو کار دهنه
نه این اون نیست.این یه ترانه مثبتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوار نباش مطمعن باشنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم یکم از لحاظ وزن و اینا گفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر میرسه از همین شعرای سبک مثل فقط با تو باشه
شاید زیاد پرمحتوا نباشه ولی من به شخصه این سبک ترانه هارو بخاطر فضای تازه شون دوس دارم البته اونم نه هر فضایی مثلا یراحی هم انتخاب ترانه هاش عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ایوبی پست گذاشته وارث تا 48 ساعت دیگه پخش میشه...
موزیک و تنظیم از شادمهر
و گفته که به نظرتون آهنگ چه طور باشه؟(sm128)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ایوبی واقعا زحمت کشید ۴۸ ساعت بعد اعلام رادیو جوان ... (sm128)(sm128)
من خیلی به این آلبوم امیدوارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Candle_ir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس میکنم یه شروع دوباره س
میتونی از دمو ها و شعرهایی که تو اینستا میذاره تشخیص داد
که این آلبوم هیچکدوم از قبلی ها نیست
من اسم این آلبومو شروع جدید گذاشتم
خیلی منتظرم ببینم خط فکری و بلوغ موسیقیاییش تو این آلبوم به کجا دسیده
و سرانجام ... (sm127)
و سرانجام بعد مدتها پارسا هم به جمع ما پیوست...(sm128)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما چاکریم (sm127)
یه کم درگیرم
آخر هفته ها وقت میکنم بیام
ولی شادمهر اولویت ها رو عوض میکنه
یک شنبه باید بشینم پای کامپیوتر (sm70)
سلام پارسا جان بدجور باهات موافقم به این البوم خوش بینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین البوم رو شاهد خواهیم بود
وترانه هایی بهتر از وارث رو خواهیم شنید
حسش میکنم
فقط اون ترانه ای ک دوستمون انتها نوشته بود و گفته بود از مونا برزویی هست بدجور تو ذوق میزنه
ترانه های مهدی ایوبی اکثرا قشنگند امیدوارم وارث هم جزو خوباش باشه
ترانه مونا و این ترانه مهدی کسایی از رنگ رخسارشون معلومه چقد قوی هستن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه مهدی کساییان خوبه ولی مونا افتضاح بود (sm120)نقل قول:
منم همین فکرو میکنمنقل قول:
شلوغش نکنید بابا...
قرار نیست این ویدیو جزئی از جاودان های شادمهر باشه: محال - سبب - تقدیر - عادت - انتخاب - رابطه - گمت کردم... اونم با کارگردانی زیگورات...
به آلبوم هم زیاد دل خوش نکنید...
وات د فاز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rko69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاز شماها چیه 1300 صفحه رفتید جلو هر روز اینجایید به به چه چه میکنید و توهم زدید؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینو کم داشتیم. ی کلامم از مادر عروس. .همیشه نزدیکای ویدئو های شادمهر از این دست افراد تو فروم زیاد میشند..حالا بعد پخش ویدئو تعداد بیشترشون پیدا میشند..کسایی ک حتی ی بار هم تو فروم نیامدند ولی ب یکباره میشند کارشناس ارشد موسیقی و ب شادمهر میتازند. .دیگه حنای این افراد رنگی نداره و همه شناختندشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط rko69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
...
دوست نداری هرییییییییینقل قول:
این پاسخ نه در شان شما و شادمهریا بود و نه منطقی.(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیل نمیشه تا یه نفر انتقادی کرد اینطوری جوابش رو بدیم.(sm25)(sm10)
ادای آدمای با ادب رو در بیارنقل قول:
دوست نداری هری بیرون
سلام دوستان.کسی آلبوم طرفدار و تقدیر و با کیفیت ویو داره؟
بچه ها من اقا ایمان رو میشناسم
اگر اشتباه نکنم از دوستان اقا مهدی هستن
نظر هرکس محترمه و باید احترام گذاشت
ما همیشه منتظر شاهکارهای شادمهر بودیم و سراپا منتظر وارث میمونیم تا فردا
خب ما اصلا همیشه اینجاییم توهم هم زدیم به کسی چه مربوط؟
24ساعت دیگه مانده به انفجار موسیقی پاپ ایران (sm50)
چند وقته که رو تیزر بد جوری قفل کردم (sm74)
آره انشالله بعد از مدتها ی کار قوی بشنویمنقل قول:
نوشته اصلی توسط mortezi212 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
وای چرا زمان نمیگذره
لحظه شماری میکنم برای این اهنگ
فقط کاش مثل فقط با تو عشقم تو ذوقمون نزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز روز بزرگی خواهد بود
هیچ وقت اهنگی که خودش میسازه رو با این اهنگ ها مقایسه نکن از دمو معلومه موزیک چقد خوبهنقل قول: