اعصابم بهم ریخته یعنی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شدی یهوو ؟ تازه که داشتی میگفتی و میخندیدی !!!
نمایش نسخه قابل چاپ
اعصابم بهم ریخته یعنی چی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شدی یهوو ؟ تازه که داشتی میگفتی و میخندیدی !!!
من یکی از همکلاسیای خوبم بابلی بوده که خیلی عاشقشم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
glen campbell i'm not gonna miss youنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مراسم اسکار اجرا شد .. (sm50)
پیمان تو اگه از چیزی خوشت نیاد میای میگی خوشم نمیاد من بیام بگم اره تو پولش رو نداری یه جوری بهت بگم که بت بر بخوره چیکار می کنی شاید پولشم داشته باشی بخری ولی دوس نداری وقتی یکی بیاد توهین امیزانه بهت بگه چیکار می کنی چند پست قبلی رو بخونی متوجه میشینقل قول:
حالا خوبه بابل و آمل همچین فاصله ای هم ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جووناش همیشه در رفت و آمد هستن
(sm19) یس اف کرسنقل قول:
باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بپیچون ولی من یادم نمیره شیرینی ندادی (sm27)
(sm74)نقل قول:
موزیک کانتری به این میگن .. (sm50)
I'm Not Gonna Miss You