تقریبا هم من و هم تو و هم فربد یه جورایی هم نظر هستیم و در کنار اینکه طرفدار شادمهریم و براش احترام قائلیم اما به فعالیتهای اخیرش انتقاد میکنیم و اونارو در حد اون اسم نمیدونیم .. من با تمام نظراتی که ارتباطی به شادمهر نداشت و در این تاپیک بهش اشاره کردین هم موافقم و برای تمام هنرمندای بزرگی که اسم آوردی ارزش و احترام زیادی قائلم و طرفداری از شادمهر باعث نشده بخوام به پیشکسوت هامون بی احترامی کنم و اینکه بعضیا از روی تعصب شادمهر رو خدای موسیقی میدونن هم مخالفم .. شادمهر هنرمند بزرگیه اما خیلی وقته دیگه فکرای بزرگی نداره و یکی از اشتباهاتی که ما تو این سه ساله مرتکب شدیم اینه که اطرافیانش رو مقصر دونستیم با اینکه شادمهر خودش استقلال فکری و عملی داشت و الانم برای بازگشت دیر نیست و هرموقع اراده کنه میتونه با تلاش و احساسات بیشتر به دوران اوجش برگرده اما تصمیمی برای اینکار نگرفته و حتی اگه سینا پارسیان و ایمین و بهداد کاموری از تیمش برن شاید با یه تیم ضعیف تر و بدتر برگرده و مقصر اصلی خودشه و با اتهام به دوستاش و اطرافیانش شادمهر پیشرفتی نمیکنه و تنها کلید راه پیشرفت و برگشت به دوران اوج قبلی تو دستای خودشه و بس ..