میلاد عدل ... (sm118)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد عدل ... (sm118)
گلدن گلوب با راسم فرش قرمز با حجم ها و کیفیت های مختلف گذاشتم (sm50)
(sm59)ببند یره 22 اینچ فول اچ دی نمایشگر کوچیک چی کوفتیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم : نبین
کسی نمیدونه این صوبتای عارف قسمت چندمه نکس پرشین استاره اشترم گذاشته
دل تپش از تو داره حس میکنی وفاشو ؟
(sm50)
(sm59)944
تو مثل من زمستونی نداری
(sm50)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی نیست ببینیم گفتم یه سریال استارت کنم
وایکینگ و better call saul یه ماه دیگه شروع میشه تا اون موقع هیچی واسه دیدن نیست مارکو پولو هم که کلا معلوم نیست کی بیاد
نیکیتا مسخره بود 15 16 قسمت دیدم ازش ولش کردم
کلونی هم جدید اومده مسخره بود قسمت اولش (sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 5aj4d_chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانشی رو دیدی ؟
لعبتی هزار ماشالا(sm149)
ولوم(sm204)
(sm54)نیکول گلدن گلاب بوده چه تیپی زده عروس مراسم بوده پ
نه چه سبکیه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیون لق سبک (sm2)برو ببین خوشت میاد کی به حرف من کردی ضرر کردی فصل اخرش چن هفته دیگه میاد اماده میشینقل قول:
banshee
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm88)چه لباسی
آی نیکول آی نیکول رنگ آشنایت پیدا نیست ...
این سینجول اعمق گفت چن هفته دیگه میاد بانشی مرتیکه بز 1 اوریل میشه چن هفته ؟
چندین ماه (sm120)
استارت دانلود (sm173) (sm19)نقل قول:
(sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)بازم ؟ اول اون پسر بچه حالا این
من جای یارو بودم اینو کشف میکردم همونجا سکته رو میزدم
امشب شب بالا پنجاهییه دختر(sm35)
سلام دوستان دیدم به همدیگه سریال معرفی می کنید می خواستم من رو هم راهنمایی کنین چند سریال خوب مثل وایکینگ و game of thrones رو ممنون میشم بهم معرفی کنین
گفته می شود محمود احمدی نژاد از هفته آینده سفرهای استانی خود را آغاز خواهد کرد
از گلستان و مرکزی به عنوان نخستین مقصد سفرهای احمدی نژاد یاد می شود
خدایا این انتحارو از من قبول کن(sm120)تقبل الله ممد رسول لله
rome و marco polo عالی هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم طبق معمول غم و اندوهو عشق و یه دنیا سانسور
اونوقت میگن ترکیه سربال عاشقونه فقط میسازه
نکات مثبتش فقط چاووشی هست و اینکه لامصب ترانه علیدوستی چقد خوشگله :|
(sm2)
امیدوارم منبعتان سایت معلوم الحال انتخاب نباشد....دکتر احمدی نژاد تصمیمی برای شرکت در انتخابات آینده ریاست جمهوری ندارند...در ضمن بهتر است این روزها من باب انتخابات پر حاشیه ی خبرگان صحبت شود نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاباتی که فاصله ی زیادی با آن داریم...
خیلی ممنوننقل قول:
تو این ژانر میخای ینی؟قدیمی اکشن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط heojoon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سریال بادبان های سیا هم تو این سبکه.از شبکه معروف استارز.که سریال معروش اپارتاکوسه
ولی اگه سریال خوب مخیای در هر ژانری بگم.
کل سریال های که دیدی رو بگو.
بعد چند خوب که ندیدیی بگم
ممنون میشم سریالای خوب و توی هر ژانری رو بگیننقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm25)(sm25)(sm138)(sm102)
نقل قول:
خب بیسم الله الرحمن الرحیم:دی
کلا زبان قاصره از درباره ی شهرزاد حرف زدن، منکه با انتظار خیلی زیادی شروع کردم به دیدن سریال، حداقل انتظار این میبود که سریالی که داری پول پرداختش میکنی براش یه سروگردن کیفیتش از بقیه بیشتر باشه ولی خب شهرزاد کم کم و کم کم هی تو ذوقمون زد
اول از همه دکور سریال خیلی تو ذوق میزنه، و خیلی هم غیرواقعیه ، فقط خودتون تصور کنید که سال 32 تو خیاط خونه و حجره هم تلفن پیدا میشد O_O یعنی اون وسط یکی موبایل از جیبش درمیاورد من تعجب نمیکردم
فضای سریال رو دقت کردین چه مافیایه؟استاد فتحی چه هنرمندانه اسکی رفتن از پدرخوانده، جلسه هایتو اتاق و بوسیدن دست بزرگ آقا، اون جلسه های مخفی تو مهمونی و از پشت پرده مهمونارو دیدن و حتی عروسی شهرزاد مث پدرخوانده که شخصا داشت عروسی رو اداره میکرد شاهد همین حرکت از بزرگ آقا بودیم دخترشم که کپ دختره ویتو کرلئونه، یه جو عقل نداره و فقط دهنش بازه:دی
صحنه های قتل از همشون باحالتره اینکه یه سیگار بدین به طرف بعد از پشت خفه ش کنید براتون آشنا نیست؟خلاصه که ادای دین بزرگی بوده به پدرخوانده.
نقل قول:
کلا چیزای عجیبی میبینیم تو سریال، اون مراسم بی بی نور چی بود خدایی؟ یکی صلوات میفرستاد یکی دهل میزد یکی دست میزد
دکور حالا به کنار، بازی بازیگرا نمیدونم چرا انقد ضعیف و تصنعیه؟؟ مصطفی زمانی که فک کنم خودشم باور نکرده نقششو فقط اکته، اون حس رو بنظرم به مخاطب انتقال نمیده، منکه هرموقع این میومد فوری میزدم جلو :دی بقیه هم که درنوع خودشون فاجعه، محمود پاک نیت که با اون دیالوگ ضایع " حرفای خارجی میزنی " رو اعصابمونه، حتی میبینیم که در جواب ضرب المثل فارسی هم اینو میگه، انگار که همینطوری یچی نوشتن دادن دست این
شهاب حسینی که تو اپیزود 7و8 عمق فاجعه رو نشون داد، مخصوصن اپیزود8 که یکی از مسخره ترین و آبکی ترین اپیزوداری تاریخه(شاید فک کنید الان دارم مث راستین حرف میزنم ولی سریالو ببینید متوجه میشید:دی ) دیالوگاشو که میشنوی میفهمی سوژه ی یه سال دستت اومده اونجا که میگه " شهرزاد یه هاله نوری میبینم.... " و " قربون تو و جوجو برم" و ... میخوای دیگه سرتو بکوبونی به دیوار:دی
تا اپیزود 8 که من دیدم فقط علی نصیریان و ترانه علیدوستی بازی خوبی ارائه دادن و حداقل مث بقیه گند نزدن به خودشون
سیر روایی داستانشم خیلی معمولیه، من نمیدونم از این قباد بی عرضه و بی دست و پا که حتی بلد نیست 4تا جمله پشت سرهم بگه چطور میخوان قهرمان داستان بسازن، اصلا در عجبم شیرین عاشق چیه این بشره:دی
اجازه بدین درباره آهنگ تیتراژ هیچی نگم دیگه، فقط بیاین رگامونو تو خون همدیگه بریزیم:دی
بنظرم شهرزاد بیش از اون چیزی که حقشه بهش توجه میشه و شایسته نیست
پ.ن: حوصله خوشگل سازی پست نبود، سعی کنی بخونیدش:دی
فارس نیوز.فکنم.(sm192)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مملکت ریدمانه.کی به کیه بابا(sm120)
الی این اجرای لدزپلین که گذاشتمو دیده بودی؟
واسه کنسرت ژاپن 1996
نه ..
اینجور ویدیوها غیر رسمیو نذار ریده میشه به اعتبار سایت
کنسرت کاملش با کاور اینا رسما منتشر شده
الان فکر نکنم پیدا بشه
(sm120)حدس بزنین جریان چیه
حالا من اگه سوال می کردم یک ماه سرش بحث میشد (sm2)