هارت جلبک(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
هارت جلبک(sm2)
اون موقع هنوز قدرتمو باور نداشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ی بار نشد این انگلیس ی گهی بشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
14 گیگ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بالاترین حجم کنسرتی که دان کردم 12 گیگ بوده اونم به خاطر سیمونه (sm19)
کیفیت دی وی دی رو میزنی ؟
ادعاشون همیشه چون خرو پاره میکنه آخرشم میرینن دیوثا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسلند قهرمانه . به قهرمان باخت(sm2)نقل قول:
من طرفدار برزیل و انگلیسمنقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز صد رحمت به برزیل .. این دیوثا همیشه مایع ننگ شدن(sm2)
خسته شدم از فحش دادن
چرا که نه .. اگه با همین فرمون بری جلو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد از ریدن تو هر تورنومنت هم استارت میزنن برای قهرمانی بعدی (sm2)نقل قول: