نه اشتباه نکن .. مگه پخش همزمان این دو تا اثر تو یه روز و تو یه ساعت تصادفیه ؟ سینا پارسیان خودش میدونه تو خوانندگی زودتر از آهنگسازی پیشرفت میکنه و صدای خوبی هم داره و میدونه که فقط جامعه موزیک و هنرمندا و طرفدارای شادمهر تنها کسایی هستن که میدونن آهنگساز این اثر یعنی دور شدی رو سینا پارسیان انجام داده .. و قیمت آهنگسازیش بالاتره میره اما مردم عادی هنوزم فکر میکنن آهنگساز این اثر خود شادمهره و یکی از دوستان بحث میکرد و میگفت نه اشتباه میکنی و شادمهر با هیچ آهنگسازی همکاری نمیکنه پس وقتی کسی باور نکنه این آهنگ و سیناپارسیان ساخته هیچ سودی براش نداره پس میاد در کنارش یه آهنگ با ادای تحریرای شادمهر و همزمان با این آهنگ با صدای خودش پخش میکنه تا تو خوانندگیش سرمایه ذاری کنه و به قول یکی از دوستان چون میدونه همکاریش با شادمهر دائمی نیست میخواد زودتر چیزی رو که کاشته درو کنه ..
در ضمن این آهنگ بد نبود و قشنگ و پرانرژی بود و حتی میلاد هاشمی نسبت به آهنگهای آلبوم تصویر تنظیم خیلی بهتری داشته ما منظورمون اینه که این سبک تکراریه و قبلا امثال بنیامین و حمیدعسگری و محمدعلیزاده و احمدوند و.... تو این سبک خودن و به جای اینکه شادمهر بیاد و از اینا تقلید کنن بیاد یه آهنگی کار کنه که اونا مثل گذشته ازش تقلید کنند ..
من تو ماشین آهنگ رو گوش میدادم و پسرعموم گفت آهنگ جدید حمیدعسگریه ؟ مگه ممنوع الفعالیت نشده ؟ گفتم نه مگه نمیبینی خوانندگی حرفه ای تره .. شادمهره .. گفت آها اون قسمت ترجیح بند باعث شد فکر کنم حمیدعسگریه ..