اره باووو من تبریزم باقلوا استانبولی می خوام(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره باووو من تبریزم باقلوا استانبولی می خوام(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش نه داغــــــــــون(sm50)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)(sm81)
باز چییییییییییییییییییی؟؟؟ (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرفای ما از اینا ندارن (sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای بابا روبراه شو دیگه (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینا تو کجا بوووووووووووووووودی ؟؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا مایه دار که زیاد داریم! بعضیا هم در مسیر مایه داری دارم قدم بر میدارن (sm120)نقل قول:
اگرم ما به همچین چیزی شناخته بشبم خیلی بهتره تا به چیزای دیگه شناخته بشیم گرفتی که چی میگم!!(sm59)
چطوری مهدی؟؟ چه خبرا؟؟ درس میخونی یا زدی تو خط کار؟(sm120)
الی م که سید شده (sm120)
دیگه سلامتی خودت یعنی چی نداره مگه خارج از منطقه زندگی می کنی(sm2)نقل قول: