فک کردم تهرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا همون کیک و ساندیس هم خیلی خوبه(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
فک کردم تهرانینقل قول:
نوشته اصلی توسط kashki [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا همون کیک و ساندیس هم خیلی خوبه(sm120)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر یه مدت فقط انجمن تحصن کن این ده یوس حساب کار دستش بیاد(sm173)بعدش ببین چطوری میماله برات آلبومم نذار رو سایت دیگه همون میدیا که میگی بذار
یه ویگن بهم معرفی کردن با یه هایده پوست ادمو میکنهنقل قول:
کادو تولد امروز من این بوده(sm50)
با اون که چاقو زد چیکار کردی؟نقل قول:
الان تو 13 ماهم خیلی دیگش نمونده (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش اصلا دوست ندارم دیگه قاطی اینا بشم یه زمانی خیلی خوب بود حتی جوش ولی الان .....
فقط تو فکر زیرآب زدم و اضافه حدمتن اگه همین لیسانس کوفتیم نداشتم حالا حالا باید بمونم
من اعزام مجددم ساله 89 تهران 02 خدمت میکردم ولی اینجا ....
یادش بخیر یه زمانی تهران خدمت میکردم الکی با آشنا بازی آوردنم اهواز (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به پ تولدتم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تولدت مبارک باشه داش
ایشالا چندین و چند سال زنده و سر حال کنار خانوادت باشی (sm127)
(sm169)
اون که دزد بود فرار کرد هیچی دیگه (sm25)نقل قول: