مهدی یغمایی - شبکوک ... (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
مهدی یغمایی - شبکوک ... (sm50)
اگه با منی : مرضنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هزاری رو داد مغازه داره.کیف کردم(sm120)
ميدونم ، و اصلا هم بحثي سره كيفيت اثار چاوشي در بعد و قبل از شهرزاد و مسيري كه در آلبوم پيش رو رفته ، ندارم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ميگم اون جوري كه يه سري از طرفداراي چاوشي تو اينستاگرامش بهش توپيدن سره اين كارها كاملا بي انصافي بود.
در خوده كارهاي چاوشي بخوام مثال بزنم ، ضعيف ميشه كاري مثل بازار خرمشهر نه به رسم يادگار و يا كجايي!
دیگه بالاتر از سیاوش قمیشی مگه داریم ؟ وقتی سیاوش چند سال پیش چاوشی رو اوکی کرد و گفت دوست داره باهاش کار کنه بحثی نمیمونه . حالا ربط این تعریفا به صفاریان چیه ؟!
از تو خاطراتمون خندتو بردارو برو
بیا جای مشتمو ببین رو دیوارو برو
(sm50)
زده اتیش به وجودم غم دور از تو نشستن
من که پیش مرگ تو بودم تو گرفتی منو از من
(sm50)
ببوس از طرف من ببوس بچه رو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیبای منی تو مهتاب منی تو
بهار عشق قشنگم فقط مال منی تو
(sm27)
آلبوم از اون آلبوم هاس که ترک خوب زیاد داره ! خوده آهنگ چنگیز هم که صفاریان زده مطمئنم کار شاخ آلبوم هست مخصوصا شعر اجتماعی هم داره ! فرشاد حسامی و عادل روح نواز هم به نظر من کارهای شاخی زدن ! تنظیم های محسن هم که دیگه جای خود داره توی هر آلبومش بیشتر از همه تنظیم های خودش میترکونه
نقوی فقط دست خر بود این وسط(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از پیش بینیت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کوشان هم ایضا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش می کنم دیه کاری بود که از دستمون برمیومد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم ولی شاید بهشت اندازه ما نیست (sm172)
دقایقی پیش یکی از شهروندان (پیرمردی حدود 70 ساله) با حضور در سالن انتظار شورای شهر تهران و به دلیل عدم توجه به مشکلاتش از برخی مدیران مسئولان بنزین بر سر و صورت خود ریخت.
در پی این اقدام مسئولان حراست شورای شهر تهران بطری بنزین را از وی گرفته و در نهایت وی را از سازمان انتظار شورا به بیرون هدایت نمودند.
بار الا ها کسی رو به کار اداری ننداز(sm10)
تخمسگا نیم ساعت میرن نماز میخونن.ملت رو الاف میکنن(sm88)
بازیکنای سوریه رسما میزنن
فصل حالا فصل سیب و خیار و بستنی ست / چند روز دیگه توی تکیه سینه زنی ست . . . (sm50)
ماهی چیه !؟ ماهی که نون نمیشه / آب نمیشه . . . (sm81)
آهنگ " اون ور دریا " از آلبوم " سه تقطیره " از گروه " کیوسک "
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمهای ایرانی.قشنگ معلومه فیلم بازی میکنن!(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
این آهنگ بهشت گوگوش خیلی خوبه هم موسیقی هم ترانه (sm50) ولی کاش اون موزیک ویدیو رو براش نمیساخت (sm25)
(sm120)278
منم می دونم این احساس نباید باشه اما هست (sm178)
به جنس خودت گرایش پیدا کردی آیا؟(sm120)منظور شاعر دقیقا همینه.شاید برداشت تو چیز دیگری باشد(sm120)نقل قول:
(sm173)
نه بابا از جنس مخالف چه خیری دیدم که از موافقش ببینم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باو بعیده روزبه بمانی همچین موضوعی مد نظرش باشه ! (sm54) البته شایدم بوده (sm120)
ترک جیبوتی تون جالب بود
بوده بوده(sm50)
داره میگه نباید باشه ولی هست.(sm50)
ویدیو هم که کلا وازهه(sm50)
ممنوننقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو بی نهایت شب ... (sm50)
(sm2)
خبر ساعت 2100 اهنگ پرچم سفید محسن پخش کرد
آلبوم پرچم سفید چاوشی نظیر نداره
تا 20 سال دیگه آلبومی به این کیفیت نمیاد
(sm169)
14 (Gole Delfarib (Fascinating Flower
خواهش میکنم.فقط جالب بود.چیز دیگه توش نبود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزرگان لب به تحسین می گشایند
نقدی زده بودم کلی کار کردم که ناگااه ***** شد سایت.خیلی زحمت کشیده بودم روش.
ویدیو که چند ماه بعد از آلبوم اومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی عشق و عاشقی ها هست که نباید باشه !
مطمئن باش قبل از انتشار ویدیو هیچ کس به فکر این موضوع نمی افتاد ولی به هر حال شعرش خیلی خوبه
" از این که هردومون با هم خلاف کعبه چرخیدیم " (sm88)
(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)