خدا اخر عاقبت ما رو به خیر کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا اخر عاقبت ما رو به خیر کنه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره (sm120)نقل قول:
کو مسیر به ما هم یاد بدین(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از بی پولی داریم خرکاری میکنیم چند ساعتی هم دو خط کد میزنیم
اصلا اوضام خوب نیست ... از یه طرف برنامه زیاد دارم از این ظرف بی پولی مجبورم کرده قیدشو بزنم (sm50)
یه ظرف قرابیه بیار دوس دخترتو تحویل بگیر (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته به عمق بی قراری امیر امروز صب پی بردم (sm2) تا آن شدم یاهو گفت گرفتی؟ ترک یکو آپ کن زوووود (sm2)
دویماج چیه شیما اونوقت(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ول کن تشریفاتو (sm2)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم گمکرده راهم!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها والا...میدونم به قول شاعر "سفره خالی جلو پروازو میگیره "(sm50)
تو گلوت گیر میکنه فشارت رو می ببره بالا فرابیه اصلا برات خوب نیس(sm2)نقل قول:
لاشی مگه می خوای کالا به کالا کنی(sm30)