این دانشمندا و بچه درس خونا چرا یه فکری برای این مرورگر الجی نمیکنن پس؟؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
این دانشمندا و بچه درس خونا چرا یه فکری برای این مرورگر الجی نمیکنن پس؟؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفع ميشه نگران نباش(sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتخار ندادم هنو (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
حالیشون نمیشه که (sm70)
نقل قول:
اینجا باس میگفتی بیشتر معذرت بخواه داره خوشم میاد (sm2)
نقل قول:
(sm2)(sm2)
هفته دیگه باس برم تهران ولی وقت اضافه نرم ، زنگ بزنین به خانوم منشی وقت قبلی بگیرین (sm70)
نقل قول:
مگه من شوخی شوخی تو رو میکنم ناراحت میشی که من ناراحت بشم؟ (sm70)(sm127)
سلام بر همه دوستان (sm127)
همین چایی روُ که دیگه همتون میشناسین؛
مهربون و صبور و دلسوز و لب سوز و لب دوز و ...
حواسم نبود، بهش کم محلی کردم، سرد شد!!!...(sm50)
سلام صابر جون خوش اومدي عزيزم(sm127)
سلام بر مینای عزیز و دوست داشتنی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم ، مرسی (sm176)
الان مرتضی پاشایی میاد یه آلبوم میده که یادش زنده بشه طرفداراش نزارن هادی نوروزی ازش جلو بزنه اون دنیا
تنها چیزی که ما عنش رو در نیوردیم زندگیه، این از اول خودش عن بود
داریم به سمتی میریم که اسمُ فامیلا اینجوری بشه : شیوا استیکریان، مهشید تلگرامی، شادی فورواردر و ...
خوش ميگذره ؟(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]