نیمه حرفه ای شدنم تو حلق رسول سیاه و سفید (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نیمه حرفه ای شدنم تو حلق رسول سیاه و سفید (sm2)
داشتم گوشش میکردم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث به من چکار داری الان پاشم از 360 زاویه با 590 روش سامورایی جرت بدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط House M.D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حس کردم به تو یه حس رقابتی دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا که قصر امل سخت سست بنیادست
(sm50)
بیار باده که بنیاد عمر بر بادست ...
نقل قول:
آره 7 هنوز کار می کنه !
می گم : مشکلات سخت افزاری مثله نیم سوز شدن مادر بورد رو از کجا میشه فهمید ؟ (sm54)
چون چند روز پیش مادر بورد یه اخطار هایی می داد ولی من توجه نکردم ! (sm59)(sm81)
این چیزای تخصصی رو باید از سینجول بپرسی من زیاد وارد نیستم ! ولی از این اخطار ها واسه من زیاد پیش میاد توجهی نمی کنم یه ری استارت می کنم درست میشه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
فدات . . . (sm10)
بگین سینجول بیاد که عشقش از دست رفت ! الکی مثلا ! (sm51)
شونصد بار ریست کردم تا درست شد ! (sm118)
- (sm50)
mohammad29
1:20pm
سلام علیکم وقت بخیر
mohammad29
1:20pm
طاعات و عباداتتون قبول
پاسخگوی شرعی 1
1:21pm
با اهداء سلام و تحيات، به بخش پاسخگويي برخط دفتر حضرت آيت الله العظمي مکارم شيرازي خوش آمديد
کاربر گرامي: در صورت قطع ارتباط و يا عدم دريافت پيام ها لطفاً اتصال به اينترنت را بررسي و اين صفحه را به روز رساني فرماييد
mohammad29
بنده محمد هستم و 29 سالمه
mohammad29
دو همسر صیغه ای دارم
mohammad29
1:22pm
و از آنجا که هر دوی این ها زیبا هستن میل دارم که با هردو هم زمان عمل نزدیکی انجام دهم نه بصورت شب درمیان
mohammad29
1:22pm
آیا این کار که سه نفری بر بستر باشیم اشکال دارد ؟؟؟
پاسخگوی شرعی 1
1:26pm
با توجّه به این که این کار غالبا مفاسدی در پی دارد و دیدن عورت هر یک از دو زوجه بر دیگری حرام است، جایز نمی باشد.
mohammad29
یعنی حرام است ؟؟؟
mohammad29
هردو همسر شرعی من هستن
پاسخگوی شرعی 1
جايز نيست، در عمل، يعني حرام است.
mohammad29
1:27pm
بسیار سپاس گزارم از وقتی که گذاشتین . ممنون و مچکرم
پاسخگوی شرعی 1
1:28pm
همیشه موفق باشید
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
آهنگ شیث رضایی شنیدم چقد متعجب شدم ..
خودش گف با ترک متوسط شروع میکنم میرم جلو ..
برا آهنگ اولش خیلی خوب بود از خیلی ها بهتر بود .. (sm50)
بعد آلبوم ظاهرا کنسرت بذاره موزن ..
با حضور اون کچل البته ..
عارف رویت شد نسخه ی دیگر ..
(sm27)
پسر مردم پکرم مرده
امسال از هر سال عاشق ترم کرده
تو خودم موندم منو دوست داره یا نه
(sm50)
این دو روز زندگی مون ارزش این همه غوغا نداره
(sm50)
چه آهنگی گذاشتم (sm118)
Stromae - Formidable
خواننده فرانسوی .. حرف نداره لامصب (sm59)
زیر اسم خودمون واست نوشتم
راست میگی که اون گذشته ها گذشته
(sm50)
خسته شدم از بس 64 زدم . (sm172)
منو با خودت ببر ای تو تکیه گاه من
خوبه مثل تن تو با تو همسفر شدن ... (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه فیس پوک با تیک آبی هم ندارن بفهمیم شایعه است یا نه ! (sm178)
منم اون مرداب پیر
از همه دنیا جدام
داغ خورشید به تنم
زنجیر زمین به پام ... (sm50)
به بهار نمیکشه
زمستون آخریه
(sm50)
این زمستونم به یاد تو میمونم ...
برای یکی شدن از مرگ من بسه
نفس منو بگیر ... (sm25)
Jesus Culture - Rooftops (Live) 2010 (sm118)اوفففففف
در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد
حالتی رفت که مهراب به فریاد آمد ... (sm181)
Hermes House Band & DJ Otzi - Live Is Life
هی وی گوووو(sm111)(sm118)
خدا بیامرزش(sm81)
(sm178)
سندی روایت کن(sm118)
524(sm185)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر داش داش سندی چی گفته(sm35)
خطر - میخواستمت(sm50)(sm118)
خونه خالی کیف نمیده.بریم دور دور(sm27)
(sm81)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به مادرم بگین قفس شکسته و پرنده پر زده . . . (sm50)
(sm77)(sm2)از برکات برجامه
مصاحبه تتلو با ورزش 3(sm25)