خواب خوب هم نیاز چون اگه نداشته باشی مذخرف میگی (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خواب خوب هم نیاز چون اگه نداشته باشی مذخرف میگی (sm120)
یه زن بگیر تا خدا بیشتر کمکت کنه البته اگه اعتقاد داشته باشی وگرنه دیگه وای به حالت ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان واقعا حرفای من مذخرفه ؟ (sm74) بچه ها بیاین بگین حرفای من مذخرفه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابا چرا اذیتش میکنین ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا اندازه ی این صحبت ها نیست که بخواد به من کمک کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الویه تازه راحت ترینشه ولی واسه ما سخته ببین اونا دیگه چقدر کار میکنن (sm70)نقل قول:
آدم ها تو زمان های مختلف ، بسته به نیازشون حرف میزنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
یه تاپیک بزنید برای اونایی که کم کم محو شدن توی فیلم های مستهجن . . . (sm81)(sm172)
هر کی اندازه ی توانش کار میکنهنقل قول:
خودت میدونی چه زجری کشیدی وقتی که مادرت به رحمت خدا رفت (sm74) پس دیگه خودت خوب میدونی چی میگم (sm50)نقل قول: