ناز بشی الهی... ببخشید امروزُ بهت تبریگ گفتم... از دوستان هم عذر میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ناز بشی الهی... ببخشید امروزُ بهت تبریگ گفتم... از دوستان هم عذر میخوامنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا حالا آراشگاه زنونه نرفتی
خیلی جای باحالیه
بچه ها تلگرام خوبه نصب کنم ؟
امروز روز مرد یا روز پدر هست ، اونوقت شماها کدومشونین ؟؟ البته نوید تو که عیال داری بحثت فرق داره هااا!!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از بند های توافق نامه باید همین باشه ... آدرس طرف رو بدن !!!نقل قول:
من هنوز به بیست و خورده ای سال به سر میبرم ، چرا باید یهوو اینقدر پیر بشم ؟؟؟!!!
خدا نکنه زنده بمونم که بخوام برمنقل قول:
من به تناسب روز مرد تبریک گفتم بهتون (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته نباشی (sm10)نقل قول:
در حد همفکری هم بلد نیستیم وگرنه یه حرکتی میکردیم سبک شه
خسته نباشی واقعانقل قول:
ینی عادن واسه تک تکشون قصه میخوره ، تنوع طلب این درسته؟
پیری که به سن و سال نیست (sm50)نقل قول: