اولین پیغام من به تونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی(sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
اولین پیغام من به تونقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی(sm59)
قد زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری!(sm50)
پ ن :...........
اینبار شما انتخاب کنید
دوست دارید هنرمند بعدی که فوت میشه چه کسی باشد ؟
انتخاب با شما
فوت از ما (sm50)
سیروان و زانیار کونی رو هم خودم ترتیبشونو میدم (sm2)
اگه بتونی دماغ رو دخلشو بیاری یه کشور دعات میکنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دماغ ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه جور میگه دماغ انگار چند تا دماغ داریمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره به پیشنهادم فک کنم (sm14)
امیر تیتر رو درست کن .من هیچی آبرو سایت میره (sm41)
شایعه جدید :
نیما وارسته در اثر مصرف مشروب به کما رفته و مرگ مغزی شده(sm77)
به قیافش نمیخورد (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو بسیجیه مشروب میخوره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به قیافه نیست که