موزیک جدید میثم ابراهیمی بنام تو باعث شدی بزودی ...
نمایش نسخه قابل چاپ
موزیک جدید میثم ابراهیمی بنام تو باعث شدی بزودی ...
سحر-برف
سه شنبه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیک ویدیو همین سه شنبه 14فوریه
موزیک جدید نیما علامه بنام ببین کی گفتم بزودی ...
(25 بهمن؛ فردا)
البوم ایزوله
پخش بعد عید نوروز96
آلبوم جدید سیروان خسروی بنام بی مرز بزودی ...
موزیک جدید میلاد بابایی بنام قلبم بزودی ... (4 اسفند)
موزیک جدید گروه سون بنام دیره بزودی ...
موزیک جدید احمد صفایی بنام جای خالی بزودی ...
موزیک جدید علیرضا طلیسچی بنام خودم بد کردم بزودی ...
خدا کنه موزیک ویدیوش ی تم قدیمی داشته باشه مثه موزیک ویدیوی مرد تنهای اندینقل قول:
نوشته اصلی توسط e250 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابي،
صحنه ي آخر...!
پنجشنبه همين هفته ساعت بیست و سی دقیقه به وقت تهران از
شبکه بي بي سي!
پخش آهنگ " خوشبختى " از آلبوم " رادیکال " اول اسفند و موزيك ويدئو سوم اسفند
موزیک : فرید زلاند
ترانه : کوروش سمیعی
تنظیم : راشا تقی پور
کارگردان : محمد رضا نو بهاران
بزودی آهنگ شاد و پر از انرژی قیصر و بهروز سکتور بنام چشم نازت
موزیک ویدیو این اثر روز شنبه 30 بهمن پخش خواهد شد