اعلا و درجه یک بودنش بعد از تست کردن باید مشخص بشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اعلا و درجه یک بودنش بعد از تست کردن باید مشخص بشه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باووو خوردم شاید ما یه چی دیگه می گیم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیدوارم از همه درست شه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Namjoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من که امیدی نیست (sm172)
اون شوخی شوخی بود این جدیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دریایی (sm2)
آخه این چه اسمی بوده انتخاب کرده
یه عکس فرستاده 140 کیلو باید ، بهش میگم عکس اصلیش رو بفرست برام ، میگه همینه
الان همون رو فرستاده 11 مگ ....
قبول هم نمیکنه که وایبر کیفیت و ابعاد عکس رو پایین میاره
پس اینجوری شده تو به یه دست قرابیه رو از من میگیری منم دسته دختر رو قبوله(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بری قرابیه مزخرف چینی رو بیاری تکلیف با کیه ؟نقل قول:
نه اول کیفیتش تست میشه ، بعد دختره رو از ماشین پیاده میکنم
تا وقتی رویا و آرزو داری امید هست (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی به عشق یاری میگذرونه روزگاری .......(sm27)