(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی تخلیش کنم؟(sm49)
یعنی از نظرت مخابرات بهتره ؟! همینو نگه دارم؟(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتی تخلیش کنم؟(sm49)
یعنی از نظرت مخابرات بهتره ؟! همینو نگه دارم؟(sm172)
مرفه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت داداش(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا یادم بنداز بت میگم چیکا کنی ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27) ساعت تاپیک عقب نکشیده امیر درستش کن ..
هستی دیگه (sm120)مرفه بی دردنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا نیستم میخوام برم شمال(sm74) یاهوتو پخ کن ادت کنم اونجا بم بگو(sm49)نقل قول:
ماییدی گارو یاهو ندارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا کاست بود اورجینال میخریدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی وقت همه چیز کنار گذاشتم هر نوع اهنگی شروع کردم یه 5 سالی شب روز ذاکر گوش دادیم ...
تا دیگه اینترنت اومد دانلود ....شروع کردیم دانلود کردن
شرمنده امیر جان...(sm25)
ماهی 40 میدم بعد سرعت هم در حد دیال آپ (sm2)نمایندشون زنگ زده ... مالی (sm59) میگه ما درخواست دادیم بره افزایش پهنای باند شرکت زیر ساخت گشاده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]