[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منظورم این بوداااا ... شما چرا جدی گرفتین ؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونطور که میگن جوونی به دلِ!!! (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فدات بشم ، اشتباه خودم بود ، مهم نیست دیگه ، تقریبا درستش کردم ، امروز اصلن حس و حال کار کردن ندارم ، وگرنه تا الان تموم شده بودنقل قول:
همون واتس آپه فقط از سرعتش راضیم وگرنه فرق خاصی نرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما با کسی شوخی نداریم کلا... حتی شما دوست عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازین شعرا هم بخونین براش :نقل قول:
آخه بهناز تو می خوای با من باشی
جای تو خالیست وقتی ازم دوری
آیا بهناز تو می خوای با من باشی
دلم برات تنگه همزبون من
زندگی بی رنگِ بدون تو
فقط توجه داشته باشید که یه سری کلمات رو باید عوض کنین وگرنه با لنگه کفش ازت استقبال میشه
دیگه کسی نیست صورتم رو بند بندازه (sm81)
روز شما هم مبارک باشه(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]