(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)
کار گردان بزرگ فرانسه Jean Eustache
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام
یه سوال نریمان یه موزیک ویدیو داره روی پشت بوم با یه دی جی اواز می خونه میکروفون دستشه
کسی میدونه اسم اهنگش چیه ؟
همیشه خسته از روزای برفی(sm50)
عشق پریشون شده ای 2 حرفی(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر اینو 720 میزنی
خنده رو از لب این دل ناشاد بگیر ... (sm50)
در آن نفس که بمیرم در آرزوی تو باشم
بدان امید دهم جان که خاک کوی تو باشم
به وقت صبح قیامت که سر ز خاک برآرم
به گفتگوی تو خیزم، به جستجوی تو باشم
به مجمعی که درآیند شاهدان دو عالم
نظر به سوی تو دارم، غلام روی تو باشم
به خوابگاه عدم گر هزار سال بخسبم
ز خواب عاقبت آگه، به بوی موی تو باشم
حدیث روضه نگویم، گل بهشت نبویم
جمال حور نجویم، دوان به سوی تو باشم
می بهشت ننوشم ز دست ساقی رضوان
مرا به باده چه حاجت که مست روی تو باشم
هزار بادیه سهلست با وجود تو رفتنوگر خلاف کنم سعدیا به سوی تو باشم ... (sm50)
سلام (sm10)
بچه ها فول آلبوم jenifer lopez رو با کیفیت آیتونز میخوام میشه پیدا کرد اگه کسی سراغ داره لطف کنه لینکشو بفرسته
قسمت جدید استیجو گذاشتن مشکل داشت فکر کنم برداشتن باز :|
(sm120)
دمت گرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکادمی شروع شده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک دانلود دارین؟
امسال اکادمی نیست برنامه مشابه به اسم استیجه : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوگوش نیست؟
گوگوش و هومن خلعتبری نیستندنقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخی این alan rickman که مرد (sm81)
جلوی پخش برنامه سینمای ایران شبکه 4 رو گرفتن چون امشب محسن امیر یوسفی مهمان برنامه بود...
یکی نبود یه لینک به ما بده !(sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول عضو شو بعد بزن دانلود . . . (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر جان اینو رفتم آپلود باز لینک نمیده مرسی (sm127)
خودتم میتونی امتحان کنی
چیطوری ریفیق؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز من اومدم این دیوث رفت کپید(sm2)
و مهم نیست چندشنبه است
و مهم نیست ساعت چند است
چه احمقانه زنده ام ، چه وحشیانه نیستی ... (sm88)
اگه از شب
از شکستن
اگه از سکوت
از تنها نشستن نمی گم
نه این که نیست...
(sm50)
(sm27)
ای غم من
مونس من
شبها درازه...
(sm50)
نمیدونم چرا شبا منو خواب نمیبره ..
داشتم شب کوک میدیدم یه ضرب 8 قسمت دیدم ..
(sm50)
فصل دوم بریکینگ بد رو پلانها گذاشته هر روز 2 قسمت میذاره ..
اینا واقعا رضا روحانی رو میشناسن ؟ :|
بابک سعیدی رو اگه برنامه های قبلی اکادمی نبود اینطور انتخاب نمیکردن (sm120)
چجوری بین سندی و رضا روحانی سندی رو انتخاب میکنن اینا اخه :| (sm178)
- (sm50)
(sm19)اشترم ممنون استیج
نیمکت سندی بهش میاد(sm59)
الی اون که دیروز بود ... اینم انتخاب کن برا گروهت :
تصمیمتو بگیر اگه جوابت منفیه بیاد گروه من
رضا روحانی کلا با این نیت نیمکت بسته که جایگزین کنه (sm2)
و ابهتی که از دست رفت ...(sm50)(sm70)
السا گند زد که
فقط نکس پرشین استار با حضور استاد وارطان (sm120) همراه با شیشه سکوریت سیاه(sm2) نه این واسه موزیک خوبه ها قرارداد ببندیم(sm2)
شهرام آذر اگه بهتر از روحانی نباشه کمتر نیست . بعضی از تنظیماش خوبه البته برای بقیه خواننده هانقل قول:
رضا روحانی سایه باباشه . نهایت همون پیانو و دیگر هیچ