[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
12.500نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون سرعتش نرمال باشه روی 16 هست چه برسه که الان مخابرات ریده(sm172)
کارت دایل اپ بگیری از این بهتره(sm132)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط m0hSen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
128 ماهی 13 تومن بود سرعت دان رو 64 ..
الان فک کنم نامحدود نمیدن دیگه ..
آی پی و پورت کریو رو چجوری میشه فهمید ؟
این ارور مثل اینکه مربوط به وارد کردن آی پی و پورت در آی دی ام هست
چرا باو همین 20 روز پیش تخلیه دادم دوباره گرفتم نامحدود منطقه ما هنوز میدننقل قول:
من خودم جدیدا شاتل استفاده نکردم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجام زده حد اقل پهنای باند 17 گیگ ..
اینجور که شنیدم جریمه نداره ..
دیگه سوال نکن باوو خستم ..
خواب (sm50)
تا حالا همچین چیزی از محسن نشنیدین (sm50)
باز شروع شد!
خواب(sm50)
یوسف(sm50)
وصیت نامه(sm50)
کلنجار(sm50)
.
.
.
البته یه ساله ش رو 64 هه میشه 150 تومن نقد ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه ماهه سرعتش ریده بدجور ..
همی 10 12 به زور میکشه ..
نکنه سرعت شاتلم این طوری میگی (sm27)کجا 64 ه با ای دی ام بهخ زور میاد رو 16نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا مرداد پارسال 128 داشتم من 3 سال سرعت 15 بود برام