آخرین مرحله میدون تیر دفاعی دبیرستان گفتن اگه بازم صد بزنی میفرستن تکاوری بگ.ا میری.من همه رو الکی زدم رفتم دیدم شدم 150. بغل دستی هم زده بود سیبل من(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
آخرین مرحله میدون تیر دفاعی دبیرستان گفتن اگه بازم صد بزنی میفرستن تکاوری بگ.ا میری.من همه رو الکی زدم رفتم دیدم شدم 150. بغل دستی هم زده بود سیبل من(sm27)
انشالله روز دختر از خجالتتون در میام... شایدم روز مادر!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوا این چند روزه غم داره ، ادم فقط میخواد بگیره بخوابه ، حس و حال کار نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم صبح کار نمیکنم ، بعد از ظهر ببینم چی میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باعث افتخار منه ، میام مغازت ، البته بعد از اینکه خودمو معرفی کردم اول یه سلفی بگیریم بعد دیگه خدا بزرگه ... تا چه پیش آیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخونده بودم اینجاشو
عشقم ببنده چشماشو
به خوابه شیرینی بره
دلم نیاد بگم پاشو
نخونده بودم اینجاشو
عشقم جدا کنه راشو
بشه رفیق نمیه راه
بره نگه به من جاشو ... (sm50)
(sm173)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]