خوب شد من نسيم رو پيدا كردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب شد من نسيم رو پيدا كردم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه چه قرصي خوردي كه اينجوري شدي؟(sm171)
همین که بدونم وقتی نیستم تو هوامو داری خیالم راحت میشه که میرینی به هیکلم و سعی میکنم هر جور شده بیام تا توی نبودم تو دهن عامیرکا نزنی (sm70)نقل قول:
مخصوصا باید لم بدی به صندلی بعد بگی داره خوشم میاد بیشتر بگو (sm2)
حال نرم خودت بهم نشونش بده (sm59)
فیفتی فیفتی (sm2)
سلام بر دوست شفیق (sm134)
جایت خالی چه خوب بود ، نفهمیدیم کی هفته تموم شد (sm172)نقل قول:
نقل قول:
دیگه دیگه ، همش که جک نمیشه ، دو کلوم جدیم باس پست کنیم (sm50)
تو رفتی و من ماندم با کلی جکِ لوله ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرزومندم نبودت در پی خوشی باشه (sm127)
دل خوش بیا پیشمون (sm134)
ای بابا(sm172)نقل قول:
پیداش کردی بالاخره؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا داشته باش تا فصل جدید... البته اصلا اگه فصل جدیدی در کار باشه!!! (sm25)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۶ ماه از سال 94 گذشت..ﺑﯿﺎین ﺑﻪ ﮐﺎﺭﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻃﻮﻝ ﺍﯾن ۶ ﻣﺎﻩ ﮐﺮﺩﯾﻦ ﻓﮑﺮ ﮐﻨﯿﻦ
ﺑﺒﯿﻨﯿﻦ . . .
:
:
ﺣﻖ ﮐــ.ﯿﺮﻭ ﺧﻮﺭﺩﯾﻦ
ﺭﻭﯼ ﮐﯿــ.ﺮﻭ ﮐﻢ ﮐﺮﺩﯾﻦ
ﮐــ.ﯿﺮﻭ ﻧﺪﯾﺪﯾﻦ
ﺩﺳﺖ ﮐﯿــ.ﺮﻭ ﻧﮕﺮﻓﺘﯿﻦ
ﻭ ....
.
.
ﻭﺍﻗــﻌـﺎ" ﺑﺸﯿﻨﯿﻦ ﺭﻭﺵ ﻓــﮑـــﺮ ﮐـﻨـﯿـــﻦ...
شوهر مینا میگه:
مینا يههههههههواومد تو اتاق بهم گفت:
تو که چشمات خيلي قشنگه
رنگ چشمات خيلي عجيبه
تو که اين همه نگاهت واسه چشمهام گرم ولطيفه
:
;
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
من يهوذوق مرگ شدم تابه خودم اومدم ديدم.
دارم ظرفاي ناهارو ميشورم...!!
ﺑﻪ دوستم ﻣﯿﮕم ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ ﺑﺎ ﺣﺮﻓﺎﻡ ﺳﺮﺗﻮ ﺩﺭﺩ ﺁﻭﺭﺩﻡ.
:
:
:
:
:
ﻣﯿﮕﻪ ﻧﻪ بابا ﺍﺧﺘﯿﺎﺭ ﺩﺍﺭﯼ منم حواسم جای دیگه بود
:
اصلا توقع نداشتم این همه همدردی کنه!!!!
آقا یه وضعی شده!
:
:
:
:
:
:
:
.
.
.
.
.
.
.
شبا طرفای ده، ده و نیم نیگا میندازی به ساعت می بینی هنو هفته
(sm120)(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفه بعد رعایت میکنن کپی رایتت رعایت بشه (sm2)نقل قول:
مخصوصا باید لم بدی به صندلی بعد بگی داره خوشم میاد بیشتر بگو (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
حال نرم خودت بهم نشونش بده (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19) خوبی گلم؟نقل قول:
سلام بر دوست شفیق (sm134)
دوستان به جای ما همیشه به شادی و گردش (sm127)(sm111)نقل قول:
جایت خالی چه خوب بود ، نفهمیدیم کی هفته تموم شد (sm172)
(sm50)نقل قول:
دیگه دیگه ، همش که جک نمیشه ، دو کلوم جدیم باس پست کنیم (sm50)
(sm2)نقل قول:
تو رفتی و من ماندم با کلی جکِ لوله ...