100 تومن میدم فقط بذارن باهاش یه سلفی بگیرم .... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
100 تومن میدم فقط بذارن باهاش یه سلفی بگیرم .... (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هماهنگ کنیم باهم بریم هوار شیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار برای تابستون ، من این ماه باید برای یه کاری تا اصفهان برم ، بعدشم که آخر ترمه و امتحانات ...نقل قول:
بذار تابستون بشه بریم سرش خراب شیم ، من شنیدم تی شرتای قشنگی میاره(sm70)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما دستامون با هم دنیا میسازه
بی سقف و بی دیوار و بی دروازه
ما با هم هستیم و با هم میمیریم
بپر با من بپر وقت پرواز
پس از ماه رمضون... مرداد و شهریور... من شنیدم از این قایق تفریحیای لوکس هم داره (sm59)نقل قول:
انزلی منطقه ازاد هم هست ... راحت دق و دلیمونو خالی میکنیم ....نقل قول:
میخواستم برای پارسا زنگ بزنم ولی نمیدو چه عکس العملی میتونه داشته باشه ....
فکر کنم سی دی ما خش داره همش قسمت گهی زین به پشت رو تکرار میکنه
گهی زین به پشت و گهی زین به پشت و گهی زین به پشت و گهی زین به پشت و...
صابر به من قول داده تا تابستون یه 8سیلندر تویین توربو بگیره که من میرم بهش رانندگی یاد بدم (sm132)نقل قول: