فصل دو outlander آپریل میاد
نمایش نسخه قابل چاپ
فصل دو outlander آپریل میاد
حامد نیکـپی - مدهوش ... (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول این مث توئه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این پسره سفیدکله اول میشه
716 (sm118)
انصافاً در حق شهرام آذر کم لطفی میشه . اولین کسی بود که رپ فارسی خوند ( البته متنفرم از رپ ) و بعضی از تنظیماش خوبه . خیلی خوشم میاد ازش(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم به افتخار سندی
(sm185)حالا هلی هلی هلی هلی یار دلدار ، پیش من چادرو بردار (sm2)(sm2)
به چی اعتقاد داری
(sm172)
ینی پول من بهش اعتقاد دارم
پس نگو اشتباس کارم
یا با فکر باز بساز زندگتو
یا دهنتو ببندو زندگی کن
(sm172)
عجب چیزیه.ایشالا از فردا بریم تو کارش(sm54)جمعهها خیلی طخمی خونه خالی نمیشه(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا اینو گوش بده حال کن . بانو پاکسی و شروع استاد اندی و تنظیم قابلامه ای شوبرت (sm120) یادش بخیر یه بار خونه خالی شد شب رفیقا رو گفتم بیان . زدیم طپش اون زمان rythm پخش میکرد یهو این آهنگو درخواست دادن . یهو چهار پنج نفری شدیم جبیب اندی مکابیز و محمد (sm2) نگران بودم پلیس نیاد (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاز میده (sm120)
youtube.com/watch?v=QJ_RRJFTMrU
مومن خدا.یوتوب به قیافه میخوره اخه
یه البوم فلک میگیرم یه روز طول میشه.وجدانن(sm2)
اگ میدونی یه جا اپ کن لینک بده.
rhythm طپش(sm120) یادش بخیر (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط D A N I [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی ویدئوش فاز میده ها (sm120) خوب این 12 مگ ویدئوش هم نهایت 20 مگ بشه 360 چه فرقی میکنه
(sm1) نوار اصلی طوسیه بعد کادر about رنگی میاد اینو به کی بگی
ای گل بر اشک خونینم مخند (sm74)
منظورت با کدومهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
وای وای وای .. (sm81)
برنامه شب کوک بی نهایت تخمیه ریدم به صدا وسیما ..
سینجول بیکاری 2تا عکس صدف بزار دلمون وا بشه(sm2)
اینو ندیدم رفتم شب کوک دیدم خاک تو سرم ..نقل قول:
این اینستا هم گیر داره....هر چند وقت با مرور گر باز نمیشه (sm50)
باس هیتلر شکن داشته باشی ..
گفتی صدف باز چن نفر دیگه کشف حجاب کردن ..
نه باز میشد
الان لود نمیکنه
2.3 هفته پیشم چند روز اینجوری شد
این قصه کشف حجابا سر دراز دارد
همین بازیگر دو زاریا که اینجا به جایی نمیرسیدن رو دارن میگیرن(sm120)
مروح کن دل و جان را ، دل تنگ پریشان را ..
گلستان ساز زندان را ، برین ارواح زندانی ..
(sm74)
(sm2)
(sm2)
بگو آسمون شهادت میده ...
پشت این خاطره ها خورشیده ...
(sm50)
پس ایشون چی؟؟ (sm209)نقل قول:
پیشواز ایرانسل ..
#کجایی
2212645 - یه پاییز زرد و زمستون سرد و
2212646 - یه دنیا غریبم ، کجایی عزیزم
#به_رسم_یادگار
2212647 - نشد با شاخه هام ، بغل کنم تو رو
2212648 - قدیما هرگلی ، شناسنامه داشت
2212649 - تو داری از خودت ، فرار میکنی
#همخواب
2212650 - دلتنگم و با هیچکسم میل سخن نیست
2212651- پیش تو بسی از همه کس خوارترم من
2212652 - بر بی کسی من نگر و چاره من کن
#شهرزاد ( #دل_مغموم)
2212653 - تو رو از دور دلم دید اما
2212654 - آه ای دل مغموم آروم باش آروم
2212655 - نیستی اما هنوزم کنارمی
این دو تا ویدئو دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیش ترانه ش برا یغماس
شوخی نکن |:نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده ببینم
feriyal - ghararنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
feriyal - sobhane
سرچ کن یوتیوبش میاد
دانلود آلبوم جدید و بسیار زیبا گروه Daughter به اسم Not to Disappear
کارشون خوبه اینا
چقدر ضعیف بود مخصوصا ویدیواش ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]