يه شوهر خوب اونه كه،خودش تو خونه باشه گوشيش رو منشی،نه اينكه گوشيش تو خونه باشه خودش رو منشی!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
جمله ی بسیار سنگین و کمر شکنی بود.یه صلوات عنایت فرمایید!!!...
نمایش نسخه قابل چاپ
يه شوهر خوب اونه كه،خودش تو خونه باشه گوشيش رو منشی،نه اينكه گوشيش تو خونه باشه خودش رو منشی!
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
جمله ی بسیار سنگین و کمر شکنی بود.یه صلوات عنایت فرمایید!!!...
من میفهمم خیلی هم بدم میاد! تابستونُ دوس دارم تا 8شب هنوز روزِ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا اگه يه دونه ليوان بشوره (sm172)
امروز يکي زنگ زد
درو باز کردم نذري اورده بود
کاسه رو گرفتم گفتم : دمت گرم داداش
قبول باشه...
صبر نکرد کاسه رو بدم
جيغ ميزد به سمت خونه ميدوييد
ميگفت :
مااااماااااااان چرا نميذاري
اين سيبيل رو بند بندازم...
ننجون من میگه 8 سالگی شوهرم دادن!!! (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد میگه بابابزرگت برای ماه عسل با دوستاش رفت سفر منُ نبرد (sm2)(sm2)(sm2)
خب چرا اینطوری بارشون آوردی؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 عاخه؟
بابابزرگت چند داشت؟(sm2)
تو نمیزاری تنهایی سوار تاکسی بشه بعدا انتظار شستن لیوان داری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیام بزنمت؟ (sm70)
این سوال مدتهاست ذهن منو مشغول کرده, کسی میتونه کمکم کنه؟
:
:
:
:
:
:
:
چرا پیشونی خانم های مسوولین جای مهر نیست, اونا نماز نمیخونن؟
پوست زن که از پوست مرد لطیف تره...
ديووووووووووونه(sm30)(sm30)(sm30)(s m30)(sm30)(sm30)نقل قول:
الهيييييييييييييييييييي(sm7 4)نقل قول:
عجب رسومي بود قديما (sm172)
نقل قول:
چي بگم (sm88)
همينو بگو (sm25)نقل قول:
خواهرامم همينو ميگن (sm54)