رامین توام با این سلیقت (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
رامین توام با این سلیقت (sm70)
بغضو نیگا (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به این خوبی (sm74)(sm120) خوب میخوند انصافا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برداشت ورژن دوم هایده رو برد مرحله بعد :|
خیلی لوس بود این....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون صداش بیتر بود... ولی بد افتاد با هم فریالو باید مینداخت با یکی از اینا اون یکیم با اون گربه هه (sm59)
میلاد شادمهر میخواد با عشقت مهدی ایوبی همکاری کنه (sm120)
(sm81)نقل قول:
دیگه برنامه جذابیت موسیقیشو برام از دست داد از این به بعد فقط به خاطر فریال دنبال میکنم (sm59)
(sm81)السا
السا ستاره بود یک دم در این ظلام درخشید و جست و رفت...(sm172)
کنسرت مایکل - بیلی جین (sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)
اوباما، مجوز فروش هواپیماهای مسافربری به ایران را صادر کرد.
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به محسن که " نام جو " نبود . . . (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته بدون تو شروع میشه
با شنبه ای که بدتر از قبل ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو با این زیبایی ... (sm50)
(sm19)
در سوگ السا (sm120) دیوانه(sm2)
اد و لورین وارن از دهه ی 1960 به عنوان شیطان شناس های مشهور شناخته شدن (sm81)
Jesus Culture - Rooftops (Live)
من حس می کنم آهنگ دفاعِ کاوه آفاق از این کاور شده ترجیع بندش
یه تیر تو کلتم لونخونه کرده اصن مهم نیست کالیبر چنده
با تمپو بالاتر..یه تیکشو زده فکر کنم
بدون تو هیچم یه خالی تو هم
تصویری مخدوشم از پازلی مبهم
یه اشک بی بغض و یه ابر بی بارون
یه درد بی درمون یه زخم بی مرهم
بدون تو هیچم یه سایه تو سایه
تو خونه ی وحشت بدون همسایه
یه پیچک رو دیوار به هیچی میپیچم
بدون تو هیچم, بدون تو هیچم
بدون تو هیچم موجی سرازیرم
یه رفت تو برگشت فقط عقب میرم
یه شعر بی شاعر یه عشق بی معشوق
یه کوه بی قله یه دشت بی شیرم
بدون تو هیچم,یه تانگوی مفرد
یه جاده بی مقصد یه پوچی ممتد
سرابی تودرتو بسته ته پیچم
بدون تو هیچم, بدون تو هیچم
بدون تو هیچم یه درد تو دردم
تو کوچه ای تاریک تنها ترین مردم
قراری یه حس تو یه کافه تعطیل
یه سیگار خیس و یه قهوه سردم
بدون تو هیچم یه خالی سرشار
یه تیزی روی رگ تو روزای شب وار
اتاقی در هوا چندکاغذ پاره
یه تقویم سوخته یه ساعت بیکار
امیر جمشیدی
در هوایت بی قرارم ، بی قرارم روز و شب
سر زکویت برندارم ، برندارم روز وشب
(sm169)
در میخونه که بسته
من چطور مستیُ بهانه ی گریه کنم
(sm172)
(sm120)
روشنه شبای تارم با خیال
روی ماهت..
(sm50)
اهای تو که اینهمه دوری از من(sm50)
اخر چکار داری با آسمان آبی؟ (sm50)
تلفیقی از دو چیزی، ابادی و خرابی(sm50)
شخمم(sm120)
(sm127)
عجب آلبومیِ آلبوم نیوش (sm50)(sm77) خیلی خوبه
تلفیقاش عالیِ
زدم رو سایت
فکر کنم خیلیا رو زد صلاحیت کردن امروز روز اعلامش بود این استعفا داد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
محسن تو یه شاخه نیلوفر میخواست همچین تلفیقایی بزنه که نیوش زد (sm120) خیلی فاصلست
احتمال زیاد رفسنجانی و حسن خمینی تو خبرگان و مطهری تو مجلس رد صلاحیت شدن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بلای تو کاش نمیومد سرم (sm74)
(sm50)
ممر یه آهنگ خارجی بود یه دختره یکی از آهنگ های گوگوش رو خونده بود حالا نمی دونم کدومشون کاور کرده بود
متن آهنگ گوگوش اینه : کاشکی این دیوار خراب شه منو تو با هم بمبریم ... توی یه دنیای دیگه دستای همو بگیریم
لینکشو داری ؟؟؟
حتما واسه این که دخمل های خارجی رو دید میزد (sm2)