آقا امیر لطفا آهنگ دکتر مسعود صابری بزار سایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آقا امیر لطفا آهنگ دکتر مسعود صابری بزار سایت
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حتما براش ارزشی نداشته که نگهش نداشته(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گذاشتم نصف شب (sm2)
گدای 15 مگ م (sm81)
قبول دارم (sm2)نقل قول:
میثم داداش تلگرامو چک کن و ی عمر بخند(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن نانوساً اگه داریش خبری بده . . . (sm50)
اون زر رو هم من زده بودم . . . حالا بدون شلوار بیا پشت تالار . . . (sm50)
(sm2)
مهم نیست که الان کجا هستی،
در مقایسه با جایی که میتونی باشى
اینجایی که هستی، خیلی کمه
همیشه جلوتر از نیاز خودت باش
گاهى لازمه حتی با خودت رقابت کنی...
از همه توانت برای بهتر بودن و بهتر شدن استفاده کن،
حیفه که امروزم،همون جايى باشى که دیروز بودی!