دلیل اینکه کنسرت نمیذاره از نظر تو چیه سجاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دلیل اینکه کنسرت نمیذاره از نظر تو چیه سجاد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هرچی به عقب بندازه ترسناک تر نمیشه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونه یه ویدیو بده زنده بخونه که برا همه ثابت بشه صدای خودشه
تو کنسرت یراحی هم انگار خجالت میکشه :)
الی(sm74)
یه ویدیو محمدرضا تو کانال tunesway از اجرا زنده یغمایی گذاشته
چه صدایی داره (sm88)
(sm100)
میگن درمورد سک*س و جقه (sm29)فردا بشینم ببینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا علت این که فقط با سایفون و هات اسپات می تونم سایت هارو باز کنم چیه ؟
لینک با کیفیت بالا داری بفرستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مدار مربع (sm50)
شاد کن جانِ مَن، که غمگین است
رحم کن بَر دلم، که مسکین است
(sm50)
روز اول که دیـدمش گفتم :
آنکه روزم سیه کند ایـن است .. !
یه شاخه نیلوفر عجب البومیه (sm81)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]لینک میدی آقای سلیمانیان من واقعا از اون وقتی که ترانه زمستون دنیا رو شنیدم کلا خیلی خوشم اومد ازتون صدات فوقالعادست عزیز
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]سلام مرسی از شما دوست عزیز ممنونم لطف دارین . حتما لینک رو قرار میدم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا (sm2)
چیز کردم دهنش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا بُکُش(sm2)
(sm9)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشون میده از که از اعضای لشگر سایبری ایران در حملات به پیجای مختلف هست(sm2)
عقده داشتم شرمنده
(sm74) درست نشدنقل قول:
فکر کنم باید ویندوزمو عوض کنم ! الی نفرینم کرده (sm81)
One way or another I’m gonna find ya
I’m gonna getcha getcha getcha getcha
One way or another I’m gonna win ya
I’m gonna getcha getcha getcha getcha
One way or another I’m gonna see ya
I’m gonna meetcha meetcha meetcha meetcha
One day, maybe next week
I’m gonna meetcha, I’m gonna meetcha, I’ll meetcha
کسی میدونه این شعرو تا حالا چن نفر خوندن؟!
بحث بازی با کلمات نیست منظورم اینه هر سبکی یه استاندارد هایی داره که باید رعایت بشه مثلا کسی که میاد تو یه آهنگ درام vst استفاده میکنه اصلا نباید اسم راک بذاره رو موزیکش یا صرفا وجود گیتار الکتریک دلیل بر راک بودن نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دستکاری با خلاقیت فرق میکنه دستکاری دقیقا کاریه که امثال یزدانی و چارتار انجام میدن و فک میکنن خیلی نبوغ دارن ولی خلاقیت باعث میشه تکرار به وجود نیاد مثل همه ی گروه های معروف دنیا که با خلاقیتشون امضای خودشونو میزنن پای کاراشون
اینو قبول دارم که تو راک و متال جنبه ی اعتراض بیشتر نمود داره ولی فقط این نیست بهترین کارای عاشقانه هم تو همین سبک ها خلق شده
(sm19)(sm176)
مادر منشین چشم به ره برگذر امشب
بر خانه پر مهر تو زین بعد نیایم
آسوده بیارام و مكن فكر پسر را
بر حلقه این خانه دگر پنجه نسایم
با خواهر من نیز مگو : او به كجا رفت
چون تازه جوان است و تحمل نتواند
با دایه بگو : نصرت ، مهمان رفیقیست
تا بستر من را سر ایوان نكشاند
فانوس به درگاه میاویز! عزیزم
تا دختر همسایه سر بام نخوابد
چون عهد در این باره نهادیم من و او
فانوس چو روشن شود آنجا بشتابد
پیراهن من را به در خانه بیاویز
تا مردم این شهر بدانند كه بودم
جز راه شهیدان وطن ره نسپردم
جز نغمه آزادی شعری نسرودم
اشعار مرا جمله به آن شاعره بسپار
هر چند كه كولی صفت از من برمیده است
او پاك چو دریاست تو ناپاك ندانش
گرگ دهن آلوده و یوسف ندریده است
بر گونه او بوسه بزن عشق من او بود
یك لاله وحشی بنشان بر سر مویش
باری گله ای گر به دلت مانده ز دستش
او عشق من است آه ... میاور تو به رویش!
نصرت رحمانی (sm50)
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه قدر خوب صحبت کردیم ! (sm118)
موفق باشی ! (sm19)
فدا (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهران مدیری از چاوشی دعوت میکنه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پرواز کن - رضا یزدانی ، حسن علیشیری ، عمران میرزایی (sm50)
چقدر این آهنگ زیباست ... (sm50)
هادی پاکزاد کی فوت کرده
چه گفتی بهش ؟ عکس بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
(sm2)
دادم دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار بهت گفتم حالیت نمیشه که ..
فیلم حجتو گذاشتین عایا !?؟!
اگه نمیشه اینجا بزی پیام بده میخوام ببینم از چه کلمات لطیفی به کار بردی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آخریه رو خوب اومدی باحال بود (sm2)شیطونه میگه الان بیام شهرتون یکی تونو چیز کنم ! (sm2)خب عزیزم تو که تو یه پست بالاتر تهدید کردی که میکنمت ، دیگه این چیز کنی چه صیغه ایه ؟ (sm2)
راحت باش این کلمه چیز مال وقتیه که از کلمه بسیار معروف " میکنمت " استفاده نکرده باشی (sm2)
هادی ببند دیوث (sm2)