نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلشو ننویس خب
من هیچوقت نمینویسم (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلیلشو ننویس خب
من هیچوقت نمینویسم (sm70)
م.مه یک
م.مه دو
م.مه سه
م.مه دنده به دنده
م.مه غذای بنده
م.مه تو حلق بنده
م.مه بشقاب پرنده
م.مه هشتاد و پنجه
م.مه رنگ و وارنگه
م.مه چرا نمیخنده
م.مه تو لپ بنده
م.مه دوای درده
م.مه بدون پرده
م.مه هدیه مرده
م.مه تو طیف زرده
م.مه مال نبرده
م.مه داره یه برده
م.مه مردو حشر ده
م.مه هست لای نرده
م.مه زوجه یا فرده
م.مه بزن تو دنده
م.مه کلاچو خورده
م.مه ترمزو کرده
م.مه گازو فشترده
م.مه مال پلنگه
م.مه نرم و ملنگه
م.مه آلوی زرده
م.مه آخر حرفه
م.مه ناز و قشنگه
م.مه شهر فرنگه
م.مه از همه رنگه
م.مه قالب دسته
م.مه دستا رو بسته
م.مه همش تو راسه
م.مه نقش رو تخته
م.مه چه سفت و سخته
م.مه رفیق بنده
م.مه موجب خنده
م.مه موضوع بحثه
م.مه تراز درسه
م.مه رو خط برده
م.مه اگزوز فورده
م.مه شیرین و ترده
م.مه قالب وورده
م.مه شریک شورته
م.مه موضوع شعره
م.مه همیشه گرمه
م.مه مغزا رو خورده
م.مه دل ها رو برده
م.مه برگ برنده
م.مه واکسن ایدزه
م.مه محصول بنزه
م.مه شیرین ترینه
م.مه باغ برینه
م.مه همش تو پارکه
م.مه دشمن تانکه
م.مه گلزن شالکه
م.مه خوشرو و پاکه
م.مه پایه ی ساکه
م.مه به رنگ خاکه
م.مه عمه نداره
م.مه درش میاره
م.مه اینو لاش میزاره
م.مه ابمو میاره
م.مه حالم خرابه
انقدر مینویسم تا بفکر درست کردنش بیفتن ، مسئولین بی کفایتی نشون ندن لطفا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از امروز تا جمعه هفته بعد اینجوریه :
پنجشنبه، جمعه ،
پنجشنبه، جمعه،
پنجشنبه، جمعه،
چهارشنبه،
پنجشنبه، جمعه.
(sm79)نقل قول:
یک یادی هم بکنیم از اون دسته از بازدید کننده های تاپیک ، که طبق معمول از پستایی که خوششون نمیاد رو میخونن بعد گزارش پست میدن ...
خسته نشدی؟
ما که سعی در خندوندن بقیه داریم ، اما تو همچنان خستگی ناپذیر بیزار باش از خنده های دیگران ...
نگو که دهنم آب افتاد دلم به تاپ تاپ اوفتات(sm127)(sm127)نقل قول:
خدایش اینا خوب اومدی (sm70)نقل قول:
وا مگه داریم همچین بازدیدکننده هایی؟(sm77)نقل قول:
شب است، در همه دنیا شب است، در من شب مرا بگیر چنان جفت خویش لب بــر لب! چگونه چشم ببندم بر این الهه ی عشق؟! عجب فـرشته بـا مزّه ای ست لامصّب! جلو نرو کـه به پایان نمی رسد این راه کدام خاطره مانده ست؟! برنگرد عقب! چـــقدر قــــرص مسکّن؟! چــقـدر مُهر سکوت؟! رسیده درد به عمق ِ... به عمق ِ عمق ِ عصب کدام آتش عـــاشق بــــه روح من پیچید؟ که سوخت پیرهن خواب های من از تب! که در میان دلم بچّه موش غمگینی ست کـه فکر می کند این روزها به تــو اغلـب که چشم های ِ سیاه ِ قشنگ ِ خیس ِ بد ِ... کــه عاشقت شده بودم خلاصه ی مطلب! ببخش بچّه کوچولوی گیج قلب مرا اگر نداشت بهانه، اگر نداشت ادب غــــزل تمام شده، وقت نحس بیداری ست تو تازه می رسی از راه خانم ِ... چه عجب!! از : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار چیز به مردهاخیلی حال میده
نالیدن وقته مالیدن . مالیدن وقته گا.ی.یدن . گا.ی.یدن قبل از خوابیدن . خوابیدن بعداز گا.ی.یدن .
ده دقیقه تنفس جمله سنگین بود کمرم رگ به رگ شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوهره نوار بهداشتی میخره
زنش : آخه مرد چرا حواستو جمع نمیکنی
چندبار گفتم بالدار بخر؟
چرا بالدار نخریدی؟؟
شوهر: بی خیال عزیزم
اگه بدونه کجا میره ، خودش بال درمیاره(sm164)
ﺍﻭﻥ ﭼﯿﻪ ﺩﻭ ﺣﺮﻓﯿﻪ،ﮐﺮﺩﻧﯿﻪ ﺣﺮﻑ ﺩﻭﻣﺶ ( ﺱ ) ؟؟ . . ﺣﺲ- یه صلوات عنایت بفرمایید .....................
ﺍﻭﻥ ﭼﯿﻪ ﺩﻭ ﺣﺮﻓﯿﻪ ﺗﻮ ﺷﺮﺕ ﺯﻧﺎﻥ ﻫﺴﺖ ﺣﺮﻑ ﺍﻭﻟﺶ( ﮎ ) ؟؟ . . . . . . . . ﮐﺶ-صلوات دوم بلندتر ..
ﺍﻭﻥ ﭼﯿﻪ ﺳﻪ ﺣﺮﻓﯿﻪ، ﺣﺮﻑ ﺳﻮﻣﺶ ( ﺭ )، ﻫﻤﻪ ﻫﻢ ﺩﺭﺍﺯﺷﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻥ؟؟ . . ﻋﻤﺮ - بلندتر تر تر بفرست
ﺍﻭﻥ ﭼﯿﻪ ﮐﻪ ﻧﺮﻣﻪ ﺯﻧﺎ ﻫﻢ ﺩﻭﺗﺎ ﺍﺯﺵ ﺩﺍﺭﻥ؟؟ ﺍﻭﻥ ﺩﯾﮕﻪ ﻣ.ﻤ.ﻪ ﺍﺳﺖ! ﻣﺴﺨﺮﻩ ﺑﺎﺯﯾﻢ ﺣﺪﯼ ﺩﺍﺭﻩ ..... ﺑﺎ ﻫﻤﻪ ﭼﯽ ﺷﻮﺧﯽ ﺑﺎ ﻣ.ﻤ.ﻪ ﻫﻢ ﺷﻮﺧﯽ(sm102)
دختر:الو عزیزم کجایی؟ پسر:خای.مالی؟ دختر:اه لوس نشو بگو کار دارم پسر:خونه ام منگل دستم تو شرت.مه دارم می.مالمش...
دختر :من تو پارک پشت سرتم، یه کم از عشق جدیدت فاصله بگیر که کی.رت تو کو.نش نره...
پسر: مثلا خواستی مچ بگیری؟؟دختر:اره
پسر:ینی من موندم با اینهمه هوش چطوری کل محل تورو نگ.ا.ی.ی.دن؟؟ زنگ زدی خونه ک.س مغز...
قربون دل حـــشریت (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غضنفر سوار قطار می شه
خواب بوده کفشاشو در آورده بوده
دو نفر هم کوپه ایش میخواستن اینو اوسکل کنن میرینن تو کفشش
بعد بیدارش میکنن میگن برو چایی بگیر بیار بخوریم
غضنفر میره چایی میاره ولی هیچ چی به روش نمیاره
میگیره میخوابه دوباره میرینن تو کفش
بعد بیدارش میکنن میگن برو چایی بگیر بیار بخوریم
غضنفر بازم میره میاره به روش نمیاره
اینا نا امید میشن
بعد فکر میکنن میگن یه کم حرف بزنیم طرفو بزاریم سر کار بخ…ندیم
شروع میکنن در مورد جنگ عراق و آمریکا بحث میکنن بعد به غضنفر میگن نظر تو چیه؟
میگه: آره دنیا خیلی نا امن شده
عراق ایران رو میزنه……آمریکا عراق رو میزنه………اسرائیل فلسطین رو میزنه…………
شما میرینین تـو کفش من……… من میشاشم میدم شما میخورین(sm128)
حجاب واقعا مصونیت میاره شما بتمن رو نگاه کن. تا حالا دیدی شکست بخوره؟
واسه اینه که حجابش کامله!!! پس خواهرم به حجابت اهميت بده(sm128)
ویرایش توسط rebasss : امروز در ساعت 07:19 PMدلیل:دلم میخواست :))(sm59)
سر شبی دختره رو ادد کردم؛ رفتم پستاشو ببینم ... . . . . . . ک.س.ک.ش همه ی پستاش عکسهای خودش با ت.ا.پ و شلو.ارک و ش.ر.ت و سـ.ـوت.یــن بود...
خو دی.وث سر در پروفایلت بنویس با «گـــلــنــار» وارد شوید...
خوبی رفیــــــــــق؟ (sm46) روبراهی؟ (sm19)نقل قول:
فداااانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم که احسانو اخراج کردن ، عجبااااا
آره داداش ، داریم متاسفانهنقل قول:
وا مگه داریم همچین بازدیدکننده هایی؟(sm77)
یه عده میان میخونن خندشونو میکنن بعد از نظرشون پست ایراد داره گزارش میدن به مدیریت ، مدیریت هم هر چندوقت یه بار میاد به ما تذکر میده ...
افسوس که اون دسته از افراد حالیشون نمیشه وقتی از پستای تاپیک خوششون نمیاد نباید بیان تو این تاپیک ...
اتوبان، رودخانه ای غمگین است که مرا از تو دور می کند
آب که از سر ما گذشت
اما ماهی ها غرق نخواهند شد
تنها در کنار اتوبان می ایستند
و برای شیشه های بالا کشیده دست تکان می دهند
تا از سرما یخ بزنند
و روی آب بیایند
تنها سنگ ها هستند
که برای همیشه ته نشین خواهند شد
تو با شوهرت ماهی می خوری
من زُل می زنم به ماه و
دیوانه می شوم و
کوچه ها را آواز می خوانم و
به سنگ ها لگد می زنم و
زنم و ...
بغضم می ترکد
از تو که دور می شوم
کوچه که هیچ !
گاهی اتوبان هم بن بست است
من رودخانه ای را می شناسم
که با دریا قهر کرد
و عاشقانه
به فاضلاب ریخت
از : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)نقل قول:
تازه وسطاشو نخوندم اگه اونجا هم یه حماسه باشه ندیدم (sm120)
«حسن» آن گوشه نشسته ست که دودی بکند
خسته بر سیخ رود... بعد صعودی بکند!
«عاطفه» گوشه ی هال است در آغوش کسی
نه که از سـ-ـِ-کس... که «مهشید» حسودی بکند!
«مریم ِ» مست به دنبال «علی» می گردد
باید آن کار که دیر است به زودی بکند!...
■
ضبط روشن شد و یکباره همه کنده شدند
اسم ها در وسط خانه پراکنده شدند
جام ها رفت هوا... نوش! [صدایی آمد]
خنده در گریه شده... گریه ی در خنده شدند
سر ِ من گیج از اندیشه ی در هستی بود
زن عقدیم کمی آنور ِ بدمستی بود!
لب به لب بود در آغوش کسی کنج اتاق
من پی ِ جاذبه ی فلسفه ام در اخلاق!
عشق آن است که از قدرت «من» می کاهد
لذت آن است که او خواسته، او می خواهد
بوسه می داد به رحمانیت ِ عامش که...!
من، پُر از لذت ِ دیدن وسط آتش که...
خانه از هوش شد و پنجره دیواری شد
زن ِ عقدیم به رقص آمده و ماری شد
بعد پیچید در آغوش زنانی دیگر
من به خود آمدم از طیّ جهانی دیگر
بسته شد، باز شد و بسته ی لذت، مشتش!
مردی آهسته در آغوش گرفت از پشتش
همه راضی و من ِ سوخته بدتر راضی
بعد سیگار درآورد به آتشبازی
آتش فندک دلخسته لب ِ سیگارش
او پی ِ کار خود و جمع، همه در کارش!
بَعد رفتیم به مستی ِ اتاقی دیگر
بُعد تنهایی و لذت وسط ِ ما سه نفر!
شب سه قسمت شده از چشم و لب بیهوشش
عادلانه وسط مرد و من و آغوشش
شب سه قسمت شده از مرد و من ِ در بندش
عادلانه وسط ِ حادثه ی لبخندش
حرکت دست و لبش حالت بازی دارد!
شبِ موهاش سرانجام درازی دارد
همه ی فلسفه ها جمع شده در شادی
زن عقدیم، برهنه! وسط ِ آزادی
گوشه ای پرت شده غیرتم و تن پوشش
عشق در چشمم و در چشمش و در آغوشش...
■
پچ پچ جمع شده توی اتاق بغلی
حسن و عاطفه و مریم و مهشید و علی
جمع ِ آماده شده، خنده ی آماده شده
پچ پچ و حرکت سرهای تکان داده شده
جمع بیمار، شب ِ بی هدف ِ سرگردان
بحث داغ من و تو باعث ِ خوشحالی ِ شان
بحث بدبختی من، بحث ِ تو ِ هرجایی!
باعث حرف زدن در وسط تنهایی!
تا دم ِ خانه سر ِ ما هیجان و لبخند
تا فراموش کنند اینهمه تنها هستند
بعد مسواک زدن، توی توالت ریدن
بعد بی حرف زدن پشت به هم خوابیدن...
■
فلسفه خواندن ما در وسط تختی که...
بُهت و ترسیدن ِ از اینهمه خوشبختی که...
نقشه ی فانتزی و تجربه هایی تازه
عشق و دیوانگی ِ درهم و بی اندازه
خواب من روی کتاب و صفحات ِ باقی
پایبندی تو به نسبیت ِ اخلاقی!!
خانه ای ساخته از عشق و کتاب و کاغذ
بغلی سفت تر از سفت تر از سفت تر از...
طرح انسانی یک حسّ فرا انسانی
طرح لبخند تو در خواب و شب طولانی...
از : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسیده درد به عمقِ عمقِ عصب (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط nader70 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
ایضا همون والا که به آتی گفتم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم ، تو خوبی؟نقل قول:
خوبی رفیــــــــــق؟ (sm46) روبراهی؟ (sm19)
چیزی تو کامت هست یا نه؟(sm127)
نقل قول:
(sm77)
تازه وسطاشو نخوندم اگه اونجا هم یه حماسه باشه ندیدم (sm120)
م.مه گلزن شالکه (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm77)(sm77)(sm77) چی شــــــــــده؟ (sm138)
اخراجی
(sm98)
(sm120)نقل قول:
با این که بارها خوندم ، تکراری نمیشه (sm127)نقل قول:
نمیدونم والا ، باز هم مدیریت گیر داد به احسان ما (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شعوری و بی فرهنگی و خــــــــارکــــسـ.دگی خودشونو میرسونن...نقل قول:
حالا ببین کیا این پست رو گزارش میکنن شناسایی ـشون کن مــــادرفــــــاکـــ.را رو (sm98)
(sm25)
(sm88)نقل قول: