ما اینجوری نیستیم ! 1 دقیقه به احترامش سکوت می کنم میریم سراغ مورد بعدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
ما اینجوری نیستیم ! 1 دقیقه به احترامش سکوت می کنم میریم سراغ مورد بعدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل منی خب! (sm120)نقل قول:
ولی خب واسه همون اندک زمانی بیرون + وفتایی که تو خونه دراز کشیدی و حال نداری لپتاپو باز کنی (sm2)بخوای فیس یا توییتر بری اگر باشه خوب است (sm120)
اینستا مگر فیلتره؟؟(sm120)نقل قول:
آره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسئله اینه که من توییتر و فیس نمیرم (sm120)ولی یه نرم افزار داداشم نصبیده اسمش xpressبود اگه اشتب نکنم (sm120)
دیدیم حال دیشبتُ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گویا یه سری پیجاش هست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما بیشتر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همجنسگرایی دیگه این مشکلاتو نداره (sm120)نقل قول:
دیدی ابول یارو رو برید (sm2)نقل قول:
(sm2) دیشب که اوضام خیلی وخیم بود ! باز امروز یه امید هایی در دلم ایجاد شد (sm120)نقل قول: