روز مرد
گفتم یادی از ویلیامز داور استرالیایی بازی ایران و عراق کنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
روز مرد
گفتم یادی از ویلیامز داور استرالیایی بازی ایران و عراق کنیم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روز توام مبارک داش(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تقدیم به شیخ
حبس ابد با تو چه خوبه وای چه عشقی داره
شماره ـشُ داشتم... هنوزم دارم... ولی فقط توی واتس هستش و پروفایلشم عکس نداره... مطمئن نیستم هنوز این خط دست خودش باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم نکنه جدی فوت کرده باشه(sm50) ولی حیف شد رو دلم موند این فوشه(sm81)نقل قول:
گروه وایبر سوت و کوره انقد ادای تنگارو در نیارین یخ کنین شماررو اد کنمتون(sm50)
اینجا همه شماره ی منو دارن (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]