(sm70)(sm2)ولی بازم قایقه بی پارو شد که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)(sm2)ولی بازم قایقه بی پارو شد که(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی اون شب نشد تاییدات خودم رو در مورد دیدگاهت نسبت به شریعتی اعلان کنم(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بانو بیا که بی تو تمام دلم غم است
یعنی شکسته است سراسر بدون تو
دارد تمام پیکره ام زخم میخورد
دارد سپید میشود این سر بدون تو
یکبار دیگر از تو نوشتم برای تو
یکبار دیگر از شب آخر بدون تو
(sm74) (sm1)
مفهومش چیز دیگریست (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط eagles [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در سر هوای زدن به دریا داره اما قایقی نیست....فقط یک پارو!
واسه همین رو زمین (بک گراند اسفالت) این ارزوشو نقاشی میکنه (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه ما که پارویی نمیبینیم؟؟؟(sm77)نقل قول:
درود (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تنها مورد نیست.....نمیدونم دقت کردی یا نه! اما سلایق و علایقمون نزدیکه (sm111)
خیلی برداشت قشنگی بوده! (sm50)نقل قول:
زیبا و تاثیر گذار (sm10)
در مورد کاور هم با تحلیل امین موافقم، همون روز اول گفتم یه کار مینیمال متفاوته که شاید می تونست اجرای بهتری داشته باشه، شاید...
دقیقا مسئله منم روی اجراست و الا ایده کار خیلی متفاوت و خاص بوده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته کاور اصلی هنوز رونمایی نشده و اون طور که بچه ها میگن باید جالب باشه.....