(sm77) این چه حرفیِ پس؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm77) این چه حرفیِ پس؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونموقع ابروهامو از وسط نصف کرده بودم شده بود عین ذوالفقار
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرما آقا رسول... اینجا سرباز = برده... هرکسی به نوبه ی خودش بردگی کرده و اذیت شده... تا بوده همین بوده و هست و خواهد بود (sm50)
(sm77) یعنی چجوری؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
دارم میلاد اماده میکنم ببرم پستو(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و یکی دیگه از بچه ها از اراک بودیمنقل قول:
اون یکی اعدامی هارو تا پایه ی چوبه دار میبرد نزدیکترین شخص به اعدامی بود
هنوزم که هنوز شبا نمیتونه بخوابه
هیچ میدونید دیدن خانواده ی یه نفر که اعدام شده چه حسی داره
هیچ میدونید بچه هاشون چجوری میشن وقتی میشنوم باباشون اعدام شده
ابرو که دیدی وسط ابرو رو زده بودم دوتا خط بالا و پایین داشتنقل قول:
سربازی بردگیه ولی انواع مختلف داره تو ایران(sm50) کجا راحت با لباس تنی تمیز پشت سیستم بشینی کجا تو کوه 50-60 روز رنگ حموم نبینینقل قول:
از بچه ی 17 ساله تا پیرمرد 60 ساله رو اعدام میکردن
راحت تو هفته 4،5 نفر رو اعدام میکردن
هر ماه 50 تا حکم اعدام میومد واسه اجرا دیگه چون نمیتونستن تو یه ماه اینهمه اعدامی داشته باشن خودشون جلو و عقب مینداختن