من در کل دوست دارم خودش بسازه اما توصیه میکنم این آهنگ رو اگه بدون توجه به اینکه خودش نساخته گوش کنید فکر میکنم دوستش داشته باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
من در کل دوست دارم خودش بسازه اما توصیه میکنم این آهنگ رو اگه بدون توجه به اینکه خودش نساخته گوش کنید فکر میکنم دوستش داشته باشید
بخدا اصلش همینه...من گفتم بازم میگم اینجا بعضیا درگیر اسامی هستند نه خود آهنگنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میترسم؟؟
شادمهرم تو آلبوم جدید ابی هست ؟
آره خودشه...من تو پیج shadmehrlive هم گفتم ولی ادمینش اومد دایرکت گفت اگه میشه اسمشو نگید تا خود شادمهر رسما اعلام کنه تو هم نمیخواد بگی گناه داره یارو(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونم اینو لااقل به راحتی بگم که حداقل دور شدی رو میشوره میبره(sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه متاسفانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fereydoon1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط fereydoon1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی تو میگی معرکست پس حتما معرکست(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ آخرِ ادوین ترانه و آهنگش از محسن شیرالی و حسین قربانپوره!