دیگه اونشُ نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیگه اونشُ نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو منم اومدم (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر خان نبینم کمرنگ باشی عشقی (sm19)(sm50)
نوید تو چاقی یا لاغر؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
183 قد 86 وزننقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دوره ای شده بودم 70 کیلو خودم دوست داشتم همه میگفتن مثل جنازه شدی باز برگشتم (sm50) توی 3ماه 16کیلو کم کرده بودم
(sm132)
ببین کی اومده سر صبی... چطوری همزاد؟ (sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی اومده؟ یه دیوونه (sm172)
مرسی عزیز دلم تو خوبی؟ آشتی شدین؟(sm54)
یارو ازدوست دخترش میپرسه تواگه پانداشتی کفش میخریدی؟
دختره میگه معلومه که نه
یارو: پس گه خوردی رفتی سو.تین خریدی…
بااین چس مثقال م.مه.
یه دیوونه زنجیرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای...
تقریبا! اینجا جاش نیست
نیستی... با ما قهزی یا تکنولوژی و فضای مجازی؟