همیشه چراغ سبز نشونه خوبیه (sm51) یعنی اینکه سیسمت داره پرواز میکنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همیشه چراغ سبز نشونه خوبیه (sm51) یعنی اینکه سیسمت داره پرواز میکنه (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همونا که نیومده ویرایش میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعداد رو داشته باشید (sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
This PC به این میگن (sm51)
ن خواستم بگم بدسکتور میاره گفتم ضرر داره توام که نیومده سریع نقل میگیری در حد ربات (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هه خندیده
تازه اینو کم کردم هارد 2 ترابایت رو زدم تقسیم کردم 4 تا (sm59)
ولی تازه گرفته بودم به غیر ازون هارد ویندوزم که 500 گیگ بود اینو گرفتم هر درایوشو زدم 200 گیگ دیگه خیلی زیاد شد (sm2)
ویندوز انداختم بالا اومدم 4 تا درایوشو نشون نمیداد از بس زیاد شده بود(sm30)(sm2)
کی خندیده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حد اسپید متال و تراش متال هست یا نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبیش اینه اکثر شعرایی که میخونن رو متوجه میشم