من با شوخی گفتم که شما بهم بی احترامی کردی
نمایش نسخه قابل چاپ
من با شوخی گفتم که شما بهم بی احترامی کردی
عمو میلاد آلبوم جدید استاد یزدانی کی میاد (sm132)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو برو...
نمی بَخشِ دِلم تُ رو
هادی چرا هیچی نمیگی؟؟؟
(sm46)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمتر از پانزده روز دیگه منتشر میشه ...
هیچی نگفتم امیر به خدا بی احترامی نکردم ایشون شروع کردن فقط شوخی کردم همین(sm172)
چی بگم . (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مگه شوخی نکردم گفتم که دوستمون بی احترامی کنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگساز این اثر استاد حسن شماعی زاده هست، این اشتباه چاپی در هر دو نسخه cd و کاست وجود داره و فقط در نسخه ویدئو درست نوشته شده است.نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال شو چیزی نشده که . (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]