حالا چرا انقد عصبی؟؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا چرا انقد عصبی؟؟؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه چیزی میگم به فکر من نیستید رعایت شیخ رو بکنید که شوهرشه...
بفرمایید گوجه سبز با نعنا شور (sm132)
من خودمم رعایتشو نکردم(sm2)نقل قول:
میلادم به چشم خواهری خوب چیزیِ بهش فکر کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
من الان نعنا از کجام بیارم؟؟؟
گوجه سبزمون هم دیروز به خدمتش رسیدم!!!!
آخه من از دست تو چیکار کنم؟؟؟
هنوز یه خارک به من بدهکاری که داغ منو تازه کردی!!!!
به چشم برادری عجب چیزی هستی مهندس (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وایبرش عکس نداره من ندیدمش هنوزنقل قول:
برو دیگه... تو ورزشکاری هیکلت رو فرمِ بهتری... برو گل پسرنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رت بخندم پررو میشی هرز میری (sm142)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر هرموقع میره مغازه به ما یه سری میزنه...
صابر داداش دلتنگی ما به کنار اینطوری که تو میری در مغازه سر ماه اجاره ـش در نمیادا (sm70) ساعت 12 شد جوون