دقیقاً یادمه 500 تومن خریدمش !! یادش بخیر (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقاً یادمه 500 تومن خریدمش !! یادش بخیر (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا من 600 خریدمش(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بت انداختن (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید تو شهرستان 600 بوده باشه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشتباه میکنی 500 بود (sm120)
یادت نمیاد ؟(sm120) شهر ملبورنو به خاطرت بیار (sm2)
یادمه یه ضبط خریده بودیم دو کاسته گفتیم اوووووف چه سیستیمیه هدست هم می خوره یکی می خونه یکی ضبط میکنه (sm59) اولین کاستی که گذاشتم بخونه همین مسافر شادمهر بود ! خدایی اون زمان هر جا که میرفتی اهنگای شادمهر بود و بس حتی تو رادیو هم همش شادمهر پخش می کردن (sm59)نقل قول:
ملبورن چیه(sm2)نقل قول:
الان تو شک افتادم بین مسافر و دهاتی(sm120)ولی فکر کنم هردوتاش رو 600 خریدم(sm202)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
مثلا یك آدمی مثل عرشیا آمد وآلبوم اولش را باشادمهر كاركرد واز اسم شادمهر برای پیشرفت خودش استفاده كرد بعدها به گوش ما رسید كه ایشان بایكی از مراكز دولتی تماس گرفته وگفته بود كه شادمهر،مسافر را برای شاه خوانده است وچطور به او اجازه فعالیت می دهید؟و این در حالی بود كه من ترانه مسافر را در مورد خودم گفته بودم."
خود بی ناموسشه / محمد حسین پهلوان (sm59)
این نبود شادمهرو دیس کرد به قول رپرا؟(sm2)
ادم فروشو میگفتن شادمهر واسه این خوند.. اینم وطن فروشو خوند واسش؟
عشق و حال و صفا بود اون دوران (sm172) من تو ماشین گوش میدادم خیلی حال میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جواب تو رو هم تاپیک بغلی دادم (sm120)نقل قول: