(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جریان داره اخه عکسو من نگرفتم که من بلدنیستم عکس بگیرم با لب تاب به یه دختر گفتم برو عکس بگیر مبخوام یادگاری نگه دارم دیگه خجالت کشیدم راحت حرف بزنم که دختره میبینه میترسه ازمنقل قول:
نمیدونم چرا بلاک نکرده(sm54)
روی صفحه کلید لب تاب یه دکمه هست به اسم print screen اینو فشار بدی از تمام صفحه ویندوز عکس میگیره بعد نرم افزار paint رو باز کننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلید کنترل و V رو بزن تا عکس بیاد اونجا بعد دور اون برنامه مورد نظر رو cut کن و Save as رو بزن تا ذخیره بشه
اول واسه cut باید اون select رو بزنی بعد crop
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
-----------------------------------------------------
به هر حال تو قبلا راحت حرفاتو زدی دیگه فرقی نمیکرد بازم بخوای بگی یا نه (sm2)
بعدشم در جواب این حرفت که چرا بلاک نکرده ! باید بگم ایشون همجنس بازه و ازین پستت بسیار لذت برده که گفتی میام شهرتون میکنمت (sm2)(sm51)
هههههههههه ... (sm50)
این بابا پاکزاد اومد 4 خط توئیت کرد بعد رف خودشو کشت .. :l
چی شد(sm54)
هادی پاکزاد چی شده ؟
(sm50)
تو ماهی و من ماهیِ این برکه کاشی
اندوه بزرگی ست زمانی که نباشی !
(sm50)
(sm77)هادی پاکزاد
اون که دیگه معلومه ، بحثو عوض نکن (sm2)چطوری سی ساله (sm33)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دو سه ویرایش میشه (sm120)
کلیولند و پادشاهتون هم رفتن فینال تبریک میگم (sm176)(sm120) هدیه ای ناقابل و داغ داغ برای اینکه جنبه شوخیت بالاس
دیشب حجت اشرف زاده اومده بو دور همی در مورد چاوشی میگفت ... آخرش هم مهران مدیری به چاوشی گفت یه زنگ به حجت بزن از دلش در بیار . دعوتشم کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم رسمیه پنجشنبه شب اومد آیتونز ! 13 ورژن از آهنگای مدرن تاکینگ + lunatic و take the chance که این دو تا تراک هم قبلاً پخش شده ( البته در قالب دو سی دی و L2p و karaoke و همین قر و قمپزای الکی ... )نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 روز قبل ورژن جدید You're My Heart, You're My Soul اومد ، هفته قبل هم سه ورژن lunatic ( که 29 فروردین در تور شبکه zdf پخش شده بود ) آلبوم ep اومد همراه با همین You're My Heart, You're My Soul
خودم دان نکردم چون از ریمیکس کارای مدرن بدم میاد ( مگر اینکه خود دیتر زده باشه ) دیروز صفحه اول سایت رو ندیدم فک کردم امیر زدی
فک میکنم توضیحات کامل بود (sm59)
# آش خورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
# تایباد
# دوشکا
آقا آلبوم محسن آقا چاوشی هفته ی دیگه میاد
این فروشگاه دار آشناس عین همین جمله رو در مکالمه ی تیلیفنی دقایق پیش گفت : آقا آلبوم محسن آقا چاوشی هفته ی دیگه میاد
منم گفتم آقا همچنان مخلصم
حس لاتی بهم دس داد (sm2)
(sm176)
من برم آسیاتک (sm120)
امیر مطمئنی ؟ (sm54) یا خدا ! (sm54)
پخ کردم هادینقل قول:
هادی پاکزاد که دی ماه سال ۹۴ نخستین آلبوم رسمی خود را پس از حدود ۱۳ سال فعالیت در این حوزه، تحت عنوان «تاریکی» روانه بازار موسیقی کشور کرد، شامگاه دیروز (جمعه ۷ خرداد) در مشهد درگذشت.
رضا کریمیتبار (تهیه کننده آلبوم تاریکی) ضمن تائید این خبر، از انتشار دلایل اصلی فوت این خواننده در روزهای آینده خبر داد
(sm10)مرسی از خبرتنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا خدا چرا تکذیب نمیشه
(sm66)نقل قول:
فقط اگه نیومد تقصیر من نیست (sm120) آدرس میدم شیشه مغازشو بیارین پایین (sm2)
تا عصر تکذیب شه شاید نباید درست باشه ساختن شاید
موسیقی ما زد
نویسنده : بهمن بابا زادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الکی چیزی رو نمیزنه . خدا رحمتش کنه
آقا احسان از شادمهر چه خبر (sm2)
با عرض معذرت : خیلی دیوثی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارن از اون تلاش شبانه روزی های معروف انجام میدن (sm120) اینبار دیگه جدی (sm120) دیگه شادمهر گفته نمی بینم تا ایراد نگیرم (sm2)
انشالا عید نوروز خبری میشه ؟ (sm2) تایپیک شادمهر رو باید تغییر اسم بدن منتظران الشادمهرنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب چه قدرتی داره صداش
چاوشی تو جیبشه (sm2)
اقدام شبانه روزی جهادی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان آراز پوریا خلاصه همه ی ادمینای رادیو در کمین نشستن تا آرمین خبر بهشون بده (sm2) اونور یاشار و ادمینای بیا تو منتظرن سکته دوم رو بزنن (sm2)
ادمینای بیاتو دیگه چیزی برای از دست دادن ندارن ، شادمهرم آهنگ نده بهشون دیگه رسما در سایتو میبندن میرن خونهنقل قول:
اره دیگه طفلیا رسماً به تعطیلات رفتننقل قول:
این دختره تو 25 باند مقلد گوگوشه
به تخمم همه بچه های مجمع که اینا دعوا دارننقل قول:
امیر اینو بزن
درک البوم داده