یه بسیجیم اومده بود باران تازه داشتم باش دوست میشدم که امیر فراریش داد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
یه بسیجیم اومده بود باران تازه داشتم باش دوست میشدم که امیر فراریش داد (sm2)
تو ابرومو بردی که یه غریبه پرسی (sm3) هیچ عرقی به وطنت و هم محلیات نداری (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توشوون موردای ملو تری هم دیده میشه ولی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دست زاهد کردیم توبه.................وز فعل عابد استغفرالله
مربوط به یکی از غزل های بی نظیر حافظ هست ! لطفا دوستان کمی دقت داشته باشن!(sm2)
حسین هستم معروف به گی از بوشهر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا تو نت چ غاطی می کنن؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمایزونم یا تو که 24 ساعته واسه یه مشهدی داری میمالینقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشوقتم علی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Ali13 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوش اومدی فکر میکنم اردبیلی تا حالا نداشتیم اینجا (sm111)
کیونم فقط ممر بعد ما شدیم گی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاشکی مهر میومد که منم بوشهربودم (sm50)نقل قول:
ممد هستم معروف به دهن لق از اهواز(sm10)(sm2)نقل قول:
بنده خدا میگه این چه دیونه خونیه که من اومدم (sm2)
اومدن ما رُ از گمراهی نجات بدن (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکیشون گفته بود وظیفه ما هست جوانان رو اگاه کنیم از شر این شیطان پرستان (sm120)
گفت آشنایی داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این لقبت از کجا اومد؟واقعیت داره (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
23 سال پیش در چنین روزی، تیم فوتبال استقلال تهران در یک دیدار دوستانه به مصاف تیم گراس هاپرز سوییس رفت و با نتیجه یک-صفر از این تیم شکست خورد. این دیدار در ورزشگاه آزادی تهران و به قضاوت علیرضا قویدست برگزار شد. برای تیم استقلال در این مسابقه احمدرضا عابدزاده (حمید بابازاده از دقیقه 70)، امیر موسوی نیا (مسعود غفوریهای اصل از دقیقه ۶۵) شاهین بیانی، فرشاد فلاحت زاده، صادق ورمزیار، امیر قلعه نوعی (رضا نعلچگر از دقیقه ۷۴)، مهدی فنونی زاده، مجید نامجو مطلق (جعفر مختاری فر از دقیقه 78)، شاهرخ بیانی، میرشاد ماجدی (صمد مرفاوی از دقیقه ۴۶) و عباس سرخاب به میدان رفتند. هدایت تیم استقلال برعهده منصور پورحیدری بود.(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان چطوره ؟
ممنون امین جان,همچنین (sm10)
سلام محمد خوبی؟(sm10)حالا اگه شد توام بگو این لقب از کجا اومده!(sm70)
حسین من خیلی وقته دنبال میکنم (sm2)
ولی خدایی هیچ روزی تو این مجمع اون صبحی که آقا الیاس عصبانی شده بود نمیشه!
سلام آقا الیاس!(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm25)
شعور این مرتیکه رو ببین این همه ادم مردن عین خیالش نی(sm50)
دیده شده یا بر اساس شنیده ها گفته میشه؟(sm54)نقل قول:
دیده شدهنقل قول:
سر اهنگ قراضه چین این لقب اومد(sm10)نقل قول:
دیده شدهنقل قول:
شما هم اگه صب تا شب با یه مشت رشتی سر و کله بزنی حالت بهتر از این نمیشهنقل قول:
(sm25)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی لاشیا بگین دیگه میخوام البوم محسنو با کیفیت مستر المان بشنوم (sm70)
آقا الیاس بی احترامی برداشت نشه ها شما رئیسی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگ شاهينو بديد ما هم بگوشيم (sm25)
(sm2)اینقد رییس رییس نکنین باعنقل قول:
سلام آقا نوید (sm10)
(sm2)گفتم باع خود دیوسش اومد کار خدا رو نیگا
سجاد و محمد کجا دیده شدن؟(sm70)
سلام خوبي ؟ (sm19)نقل قول:
مخلصم (sm66)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)
بحثو کشش ندین به پایه های مجمع خدشه وارد میشهنقل قول:
حکم حکومتی بود
(sm2)تو بگو باعنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقيه ش با من (sm59)
من نه حسین و یه کاربری به اسم وان اف که دیگه نمیاد(sm70)نقل قول: