پس نظری ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پس نظری ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درود بر تو که برگشتی (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی از صابر (sm19)
قدر دوستیهامونُ بیشتر بدونیم (sm127)
نموده نباشی... دراز بکش رسول گولتُ بخوره خستگیت دراد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگو اخر سرم نخریدش (sm138)نقل قول:
نه تا میتونستم بهشون انداختم (sm2)
وای وای امرو یه مشتری اومد صبح ، ده ، دوازده تا شلوار پرو کرد ، ینی دیگه از هر مدلی یه رنگشو پوشید دیوس ، حالا اون هیچی هر سه چهارتا که میپوشید یه دو فاقه خوشش اومده بود میگفت اونو بده من بپوشم دوباره ، عاقا اون دو فاقه رو چهار بار پوشید ، آخرین بار گفت بده باز بپوشم گفتم سه بار پوشیدی که دیگه واسه چی ، بیشلف میخند گفت بده یه بار دیگه بپوشم ، اشکمو در آورد رسما (sm81)(sm70)
عمه است دیگر... هدف از آفرینشش همین است (sm2) اصن روایت داریم که شاعر میفرمان گندم گل گندم ای خدا - عمه مال مردم ای خدا (sm2)نقل قول:
ینی برق رفتا ، من دو دیقه به مانیتور خیره بودم که اون همه فک زدم همه پرید ، انقدر به عمت فوش دادم که چرا باتری رو نصب نکرده بودم که نگو (sm2)
زین پس اول بررسی کن خسته نشی تایپ کنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سلام دکتر مهندس حال و احوال؟ (sm146)(sm146)(sm146)(sm2)
پ.ن: گفتم پیشواز برم سر صبی بیای ببینی به وجد بیای هفته پر انرژی رو آغاز کنی (sm2)(sm19)
(sm27)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع مثه ما (sm120)
چه عجب از خواب بیدار شدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نوید ِ بابا (sm10)(sm120) خوبی ؟
دمت گرم شارژ شدم حسابی(sm157)(sm120) فقط شکلکش رو بیشتر کن (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) من اینو میخوام
خیلی خسته ام کرد(sm2)نقل قول:
مزخرفه ... الکی پولتو دور نریزنقل قول:
خمیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــازه بکشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)
مواظب باش خودتو نکشی افسرده من (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سراغ من اگر میایید ، دارکوبی بیایید (sm2)نقل قول:
چرا خرید ، ولی دهنمو مایید (sm70)
عمه ات را برای یاد کردن ، دوس دارم (sm70)
درود به همگی ، روزتون بخیر دوستای عزیز (sm127)
درود بر تو ای بزرگ مرد تاریخ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام چطوری خوبی بعضی وقتا میام اینجا یه سری بت بزنم (sm127)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا بشم (sm127)
شکر ؛ کم بد نیستم
از بس با مرامی مشتی (sm127)
میخوامت (sm19)
تو خوبی هادی؟
کیفت کوکه؟
عشقم (sm19)نقل قول:
منم کم بد نیستم (sm50)
وجودت طلا (sm174)
به مینا و بچه های دیگه هم سلام برسون (sm127)
الان میخوای اخبار بگی ؟؟؟نقل قول:
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما مخلصیم (sm19)
خو خودت برسون دیگه گشاد (sm2)
من هیچوقت سلام رسون خوبی نیستم ، همش یادم میره به اون نفر سلام رو صحیح و سالم برسونم (sm70)
تا جاییکه من یادم میاد اونایی که اخبار میگن اینطوری شروع میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با سلام و صلوات بر محمد و آل محمد و خاندان پاکش و بقیه ماجرا شروع میکنن ، من اصن اینطوری گفتم (sm70)
فقط عرض اردات کردم (sm172)
اینم حرفیه(sm59) ولی میبینی چند روز نمیام یا حوصله ندارم یا درگیر اون تاپیک هستم (sm127)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
فدای بی حوصلگیت (sm10)
واسه اون تاپیکم که بهت گفتم برو ای هادی مسکین در خانه رسول زن (sm2)
منظورتونو واسه این پول جمع کردن متوجه نمیشم ، جمع کنین بخرین که چی بشه؟
خب بخرین که فقط دست یه نفر میمونه چه فایده ای برای بقیه داره؟
موقع عصبانیت ی زن بمون کنارش
موقع عصبانیت ی مرد نمون...
ادعای آدما ضرب در خودِ واقعیشون، همیشه یه عددِ ثابته،
یعنی ادعا که بیشتر باشه خود واقعیشون کمتره.
و ادعا که کمتر باشه خود واقعیشون بیشتره.
گدای مسکین رو قبلا خوندم شعر زیبایی از خودت تلاوت کرده بودی (sm30)نقل قول:
خب قیمت هر دی وی دی 80 تومنه من میگم بیاین کمک کنین خودم 40 تومن از دی وی دی رو میدم 40 تومنم دوستان (sm70)
اینجوری نفری 4 تومنم بده خب میشه چند تا دی وی گرفت که بزاریم برای دانلود دیگه (sm50)
ای بابا 12 میلیون که چیزی نیست بزار بخریم خوب بود که هیچ نبودم یه تجربه جدید میشه دیگه (sm50) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه دل خجسته ای داری هادی دی وی دی 80 تومن خرج میکنی که چی بشه ؟؟ بازدهیش چیه ؟؟؟
عشق ِ آرشیو داره دیگه (sm120)
خب ! بعدش چی بشه ؟؟ (sm120) آدم وقتی واسه چیزی هزینه می کنه انتظار یه بازدهی بیشتر از اون هزینه دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تـو با خودت همـ دشــمنی (sm50)
عشقه دیگه (sm120) مثه کلکسیون دارا شده (sm2) من میدونم آه پاکروان و وارتان ، کار دست هادی میده (sm2)نقل قول:
ای هشت خط روزگار ، یهو بگو میخوام سی دی اورجینال بخرم ، نصفشو من میدم بقیشو شما بهم کادو بدین دیگه ، اگه به دانلود واسه بقیه باشه که همینطوریشم تو نت واسه دانلود موجود هست ، خجالت نمیکشی داری سر بقیه گولتو میمالی؟ (sm2)نقل قول:
آمریکا کلی کلاهک هسته ایی داره ولی تخم نداره بگه فلان کشور باس از صفه روزگار محوشه،ایران هیچی نداره تخـ.مشم داره
ایرانی جماعت سلطان گنده گوزیه
حالا اگه DVD دو سه هزار تومن باشه موردی نیست ولی 80 هزاااااارررر تومن دیگه خیلی درد داره لامصب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته استاد اندی بحثش جداس (sm2)
مثه ماشین وارداتیه (sm120) قیمت دی وی دی 30 تومنه ولی تا میرسه به اینجا میشه 80 (sm120) تو راحت میتونی با 40 ملیون بهترین ماشین رو تو خارج بخری ولی اینجا لگن میدن دستت(sm120)نقل قول:
استاد که تاج سر ِ (sm120) م مرامشو(sm120)
به آبادانیه میگن چرا روزه نمیگیری
میگه ولک اینجا دما ۵۸ درجه است جهنم ۶۰درجه
٬برا ۲ درجه روزه بگیرم ؟
ظریف از تو هواپیما پست گذاشته گفته: «نمی دانم دقیقاً کجا هستم»
یکی کامنت داده: دکتر با گوشیت بزن فیس بوک دات کام اگه ***** بود یعنی رسیدی ایران!! ینی من عاشق خلاقیت ایرانیام!!
باو این خونه خالی رو ریلیز کن دیگه مُردیم از انتظار هرشب دارم خواب استاد رو می بینم (sm81) (sm2)نقل قول:
خب چی کار کنم مگه بد کاری میکنم که میخرم آپ میکنم بچه ها آپلود کنن ........... هر دی وی دی هم که نمیگیرم چیزی اگه قشنگ بودنقل قول: