نقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما علامه ..
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط darkmlu [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیما علامه ..
شعرمعمولی
صداشادمهر عالی
یجاهایی صدا اردک میاد انگار کوک کوک میکنه
یجایی هام مثل اینا که روضه میخونن یه دفعه جو میگیرن شور میدن اونطوره
درکل خوبه از قبلی بهتره 7 از 10 شور ندید نظرمو گفتم
این که شادمهر نیس(sm77)(sm2)نقل قول:
نیما علامه اس
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر جان اینم که شبیه اورجینال نیست
اگه کیفیت اصلیش اینه که مسترینگ ریدمانه (sm120) فرکانس در حد 192
(sm2) بپر روش ..
(sm51)
این نسخه 48 هه به خاطر همین تو نمودار پایینتره ..
سه موزیک ویدیو جدید دیگر در
البوم شادمهر بزودی
:)
ویدیو ها با دوتا تیم مختلف هست و نشد كه فیلمبرداریمون در سه روز تموم بشه و امروز روز چهارم هست و امیدوارم كه دیگه فردا برگردم خونه..
( همیشگى " تجربه كن " ادامه میدمت )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm27)
کارگردان اون دمویی که گذاشتم سینارت هستش
کیفیت رادیو ج.وانم همینه (sm54) این چی بود دیگه
اوج کار که میخونه مو به تن آدم سیخ میشه(sm81)
با اینکه توی تقویمِ من و تو جز زمستون نیست
با اینکه زندگی کردن تو این شرایط آسون نیست
با اینکه آرزوهامون به خواب و رویا محدوده
تا میتونی تحمل کن که تا بوده همین بوده
من و تو زنده موندیم و به سختی زندگی کردیم
گذشته،حال،آینده؛من و تو وارث دردیم
من و تو زنده موندیم و به سختی زندگی کردیم
واسه یه لحظه آرامش ما هر کاری بگی کردیم
با اینکه بغضمون کهنهست،با اینکه سفرهمون پُر نیست
با این خستگیهای ما قابل تصور نیست
با اینکه تو شبامون نشونی از چراغی نیست
تا میتونی تحمل کن که خورشید اتفاقی نیست
ایــــــول به شادمهـــــــــــــــــر (sm118)
عجب صدایی
بابا آهنگ عاشقونه بخون شادمهر جان ... این دوتا آهنگ آخرش به دلم نبودن زیاد
خوشم نیومد متاسفانه
انتظار از شادمهر بیشتر هست . البته دوستان هم زیادی توقعات قبل از کار میبرن بالا هی میگن انفجار موزیک و فلان
به هر حال منتظر کارهای دیگه شادمهر عزیز هستیم
که تا بوده همین بوده...(sm10)
ژاوی سوراخ استنقل قول:
نوشته اصلی توسط top30 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بحثو عوض کنیم(sm19)
راست می گی چرا صدای اردک میاد؟؟(sm148)
کدوم دقیقه و ثانیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shahkar [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای خداااااااا(sm81)
مگه از این بهترم میشه
من خودم صدای غار غار به نظرم رسید.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
00:44
استاد شادمهر عالی بوووود . استثنایی(sm127)(sm127)(sm127)
مسترینگ محمد فلاحی ضعیف بوده
آهنگ و شدیدا دوس داشتم اما ویدئو....(sm178)
موزیک ویدیو با تمام نکات مثبتش... اما فایل نیست...
به امید کارای بعدی...
البته برا اکثر شادمهریای عزیز فایل هست.(sm127)
این آهنگه خوبه شادمهره که تحملش یکم سخته برا بقیه/نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا میتونی تحمل کن که تا بوده همین بوده (sm128)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسترینگ کار محمد فلاحی بود
سوراخ تویی(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میکس و مستر مشکل نداره
برا حال و هوای اهنگ اینجوریش کردن
یه حالت راوی مانند داره
آقا خداییش عالی بود انتقاد الکی نکنید..ویدئو هم ک خود شادمهر از اول گفت قراره ی ویدئو ساده براش بسازند
کار خیلی خوبی بود ملودی و اجرا خیلی خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا کار اجتماعیه که ایرانیا باهاش غریبه هستن عادت کردن عشقی باشه گریه کنن. ملودی صدا عالینقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کنید درد رو چه با درد میگه
آقا حرف نداشت. هر گونه انتقاد غیر از خود ویدیو رد هست. فقط کاش نمیدادش زیگورات...
(sm127)
واقعا امشب موسیقی پاپ منفجر شد(sm50)
آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.آقا حرف نداشت.(sm178)(sm178)
اقا من اشتباه کردم مثل اینکه
صدای اهنگ رو ویدیو خیلی بهتره