(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
(sm2)(sm2)(sm2)
(sm50)
دلم گرفته(sm172)
ناموسا دیگه هیچ چیزی بهم فاز نمیده (sm50)
هر چقدر هم موزیک گوش میدم هیچ حسی بهم دست نمیده
آخر شبا کلا نسخی هستش سهند(sm50)
من آن موجم که آرامش ندارم(sm50)
برم یتویوب یه خورده پیک شادی ببینم اوضاعم بهتر بشه(sm59)
مگه سیدی شونو داری ؟ (sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از لندن سفارش زدم قرار به دستم برسه به محض اینکه به دستم رسید
ریپ، اسکن با بالاترین کیفیت و قرار گرفتن در انجمن میدم به شما و امیر هر چی صلاح بدونید(sm81)
ولی فکر نکنم قبول کنه بزاره تو انجمن چون این آلبوم علی لهراسبی را هم که هم ویو دادم بهش و 320 و هم کاور هیچ جوابی نداد بهم(sm74)
موندم از الکس سفارش بدم یا نه برام بیارن(sm98)
اینو میگم هادی حنجره اش خیلی دیوونه ای هستش صدای خفنی داره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
(sm98)
می گم این البوم شقایقو بخر صواب داره ایمیجشو بده ب ما(sm120)
بابا طرف خیلی گرون میده ساسان کلا آلبوم را 9 دلار خریده میخواد بز خر کنه به ما 75 هزار تومن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درست از پشت کوه اومدیم ولی با هیلی کوپتر اومدیم یه حالی بپرسیم بریم (sm70)
اره راس می گی خیلی ک و ن کشه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره راس می گی خیلی ک و ن کشه (sm25)نقل قول:
الان اینا کلا چقدر برات تموم شدنقل قول:
خدا میدونه پول این آلبوم های مایکل جکسون و مدرن تاکینگ چقدر میشه هر روز دغدغه فکریم اینه که چجوری پولشو کامل جور کنم.(sm25)
اینوریا را فقط داریوش و ابی و معین با هایده مهستی حمیرا و شهره را قبول دارم بقیه را بریز دور بیشتر تو فاز خارجی هستم خارجی موزیک بیس دار و تاپ هستم
طرف آشنامون هستش همیشه میاد ایران تهران پیشه دایی مادرم پسر دایی مادرم میشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهش گفتم با خودت بیار که هزینه ی پست نخوره بهش چون نمیدونم چقدر میشه هزینه اش.
ولی فکر نکنم زیاد ازم بگیره هر وقت میاد پیشم من میگه پهلونه ما چطوره؟(sm19)
خیلی خواستنی هستش تعاریفی هم هستش نمیدونم ولی با من زیاد گرون حساب نمیکنه
وضعشون خوبه تو لندن رستوران دارن
خیلی بیوفته تهش 300 برام آب بخوره
خدا حفظش کنه(sm50)نقل قول:
اره 300بیوفته خوبه باز
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm127)(sm10)(sm127)(sm10)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش تو جمع باش گوشه گیری خوب نیست بگو بخند با ما (sm10)
دارم مستند صادق خلخالی را می بینم اصل بی ناموسه خداوکیلی
اورجینال بی ناموس تشریف داره ایشون.
میگه تازه خیلی هاشون از دسته ما در رفتن نتونستیم اعدام کنیم آی بابا سگ(sm102)
با چه وضعی هم مرد به عافبت یزید گرفتار شد دیوث هیچی ندار
زن باردار اعدام کرده (sm25)
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)د هنت سرویس حسین مهری
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
الکس (sm74) Ich Will Nur Dich (sm74)(sm74) یادش بخیر (sm74)(sm74)(sm74)نقل قول:
مدرن پلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
این آهنگ ich will nur dich شاهکاره (sm1) فضا سازی رو ببین فوق العادس بی نظیره ... یادش بخیر زمانی که سی دیش دستم رسید تا چند ساعت مدام پلی بودنقل قول:
کی شب میشه (sm50)
وسطهاش کپی اهنگ ممد علیزاده بود :|نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)مارمولک عقده اینقل قول:
(sm50)
(sm10)(sm10)(sm10)(sm10)
بله دقیقا شبیه همونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد کامینگ سون خودمون چطوره؟(sm2)
به خوبی شما خوبیم (sm10)نقل قول:
چت روم چه خلوته
یه مشت آدم دولی پولی مثل میلاد که الان خودشم تو چت روم هستش (sm66) با اون خطر بی خطر کلا تو تاپیک امیر بی گزند هستن.
جرات ندارن بیان اینجا بیان میدونن من و محسن و علیرضا انقدر مسخره اشون میکنم تخریب شخصیت میشن.
مگه نه میلاد؟(sm70)
Salam @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm10)
(sm120) i dont have any to sayنقل قول: