ولی حیف که زنده گی رویا ست فقط . . . (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ولی حیف که زنده گی رویا ست فقط . . . (sm50)
آهنگ غریبه سیاوش قمیشی رو هم این خواننده خوندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره حمید درسته الان هم متوجه شدم فوت کرده(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک آلبوم بی کیفیت ازش دارم
آره 4 روز پشت هم رفتم دانشگاه خستم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سهند تو ازش البوم نداری؟
یادمه دوتا موزیک ویدیو خیلی قدیمی ازش داشتم که یکیشو انگلیسی خونده بود
فکر کنم باتوجه به سابقه خرابت بیشتر دچار خستگی چشمی شدی تا جسمی(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تموم بی شعوریت دوست دارم (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]