برای چی میگی گفتم مگه الان چطو شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
برای چی میگی گفتم مگه الان چطو شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم ببین این غیر انتی ویروس چی داره اینقد سنگینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پسورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب کیفیتی داره نسخه 2 گیگابایتی سریال شهرزاد (sm118)
این قسمت رو قانونی خریدیم جاست به خاطر آهنگ موزن و حمایت ازش باشد که مورد قبول درگاه بانک ... ببخشید ... احدیت قرار گیرد (sm59)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا کلیپشو ندادن بیرون
البوم باکت هد هم اومد
(sm2)عجب ابرو ریزی
پریناز جهانگیرعصر
(sm120)سرچ میزدم همش اسم این میومد محسن نت نداشت مگه (sm2)
طرف دختر جوونم هس
(sm120) یه شعر کجایی هم داره
ای آنـــکه مـــرا بــرده ای از یاد ، کجایی ؟
بیــگانه شدی ، دست مریـــزاد ، کجایی ؟
در دام تــوأم ، نیست مـــرا راه گـریــــزی
من عاشق ایــن دام و تو صیّاد ، کجایی ؟
محبوس شدم گوشه ی ویرانه ی عشقت
آوار غمت بـــر ســــرم افتـــاد ، کجایی ؟
آســودگی ام ، زنــدگی ام ، دار و نــدارم
در راه تــو دادم همه بـر بــــاد ، کجایی ؟
اینجا چه کنـــم ؟ ازکه بگیـــرم خبرت را ؟
از دست تــو و ناز تـو فریـــاد ، کجایی ؟
دانم که مــرا بی خبـــری می کشد آخر
دیــــوانه شــدم خانه ات آباد ، کجایی ؟
(sm120) طرف تبریزیه
(sm120)
اگه چیز خوبیه بریم تو کارش(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاعر از منشی بهتره (sm2)
(sm120)شهریوریه
(sm120)متولد 66
خدا می دونه چقدر از موزن بسلفه (sm2)
یارو رفته کامنت گذاشته خانم فلانی این شعر رو محسن چاوشی خونده از حق و حقوقت نگذری (sm2)
خوب بود تو آلبوم نذاشت (sm2)
باو موزن جان قبلش یه سرچ تو سایت گنجور بزن (sm2)
(sm2)خوب شد تو البوم نیس و الا
(sm70)مرسی تله پاتی
(sm2)
این کامنت قبلی حق کپی رایتش مال منه من اول گفتم (sm2)
پریناز جونم اگه هستی ایشالله 915919**** ساله بشی در پناه بی بی عم البنین (sm2)
(sm2)
(sm30)
(sm2)
(sm2)ایران اگه کشور سردسیر بود هیچجوری نمیتونستن جلوی اینا رو بگیرن تیپشون میشد مث همون خارجیا فقط یه کلا
(sm2)این جانبازه رد صلاحیت شده
غلامعلی جعفرزاده
ژوووووون خدا طلبیده یه دیزین بریم دخیل ببندیم (sm2)(sm173)
چه نسکافه های خوشمزه ای (sm2)
میو میو
یکی محض رضای خدا یکم عاشغال گوشت بندازه جلو این از دیشب جلو در تاپیک داره میو میو می کنه (sm2)
الی وقت کردی اینو ویرایش کن (sm120)
(sm2)دیوث
والا خب از دیشب داری میو میو می کنی گفتم شاید گرسنه ای زمستونه سردت هم شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک ماه اکانت Netflix دارم به بالاترین قیمت میفروشم (sm2)