گوشی تو که فوق العادست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گوشی تو که فوق العادست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راست میگه پستاش مشکوک بود ترسیدم ازش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واااات ؟؟ (sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه رگه هایی از خودمو نشون دادم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینا نمیفهمن ما چی میگیم (sm120)چند وقت پیش نمیدونم دیدی یا با نه جامد میگفت فوقتبال واقعا انقدر مهمه یا شما دارین شوخی میکنین (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بهش گفتم فوتبال دیدن کسی چیزی نمیفهمه فوتبال رُ باید زندگی کرد همه مسخره کردن و خندیدن (sm120)حالا دیگه من جلو تر نرفتم و الا بیل شینکلی میگه همه میگن فوتبال مسئله مرگ و زندگی ولی به نظر من فوتبال مسئله ای فراتر از مرگ و زندگیه (sm120)
صبح ریشامو زدم یک کیلو وزن کم کردم (sm2)سه ماه ریشامو نزدم قشنگ سیروان و شاهین و همزمان میخوردم (sm2)
یه عکس میگرفتی ببینیم (sm120)نقل قول:
آواتارت رو که نگاه می کنم همش فک می کنم داره کلمه کیون رو تلفظ می کنه (sm120)نقل قول:
من تا حالا با کسی که فوتبال دوست نداشته نتونستم برای یه دقیقه هم درکش کنم (sm120)نقل قول:
منم (sm120)نقل قول: