خدا نصیب شمام بکنه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا نصیب شمام بکنه(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20_30 سال دیگه(sm25)(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ صدایے ناامیدکن تر از صداے پخ پخ ته آبمیوه نیس -___-
.
.
.
.
.
خدا هیچ جوونی رو ناامید نکنه :
بچه ها ویدیو پسره رو حتما ببینید خیلی باحاله
- (sm30)
من از شیخ کمال تشکر رو دارم
رفـيـقـم ﻣﯿﮕـه ﻣﯿـﺎﯼ ﺑﺮﯾـﻢ ﺷَـﺒـﺎ ﺑـﺪﻭﺋﯿــﻢ؟!
.
.
.
بـهـش گـفـتـم : بدوئیم؟؟؟
داداش من ﺭﻭﺯﻧـﺎﻣـﻪ ﻭﺭﺯﺷـﯽ ﻣﯿﺨـﻮﻧـﻢ ﻧَـﻔَـﺴَـﻢ ﻣﯿﮕﯿـﺮﻩ
فدات(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ظاهرا شب شعر هست توی یکی از دانشگاه ها ! که این پسره یه شعر منکراتی میخونه! دخدرا و پسرای حاضر در سالن هم کلی میخندن و براش دست میزنن. شوخی نیستا. واقعا +18 هست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از نفس نفس زدنت پیداس که ابروهات اجازه نمیده اکسیژن بهت برسه... اینو میگم چون تجربه ـم بالاس خودم کم از تو ندارم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخجون چه تسلیم رضای پروردگار (sm19)نقل قول:
اگه نمیگـ*ـوزی بریم پشت یه گلدونی چیزی دست به کار شم (sm51)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مخازه بودم آما کار داشتم ، از اون لحاظ
نمیخواد باوو ، خودتو خسته نکن (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]