(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمه من اینو نوشته ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آسمون اور ایگره دنیانه کرد سرد... (sm50)
اشترم هم پست اهنگو بیار بالا هم ترانشو ادیت کن اسم دختره رو بزن بلدش کن
(sm132)فک کنم خودتم میخواستی همی کارو بکنی دنبال اینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مو چطو دل خوش کنوم لا ای همه برد؟!!! (sm50)
میگم شاید دختره شعر رو از جای دیگه کپی کرده (sm59)
(sm70)دانلود رایگاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابام "افسار" شنید...5 بار ریپیت کرد!(sm74)
لازم به ذکراست که خواننده های امروزی را از بیخ و بن خواننده نمی داند!...خواننده فققط شجریان،ناظری و...(sm120)
یکی دوسالی میشه چاوشی هم به لیستش اضافه شده!(sm184)
سینا سرلک هم پسندید!
حامد نیک پی داور استیج (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
شرمنده امیر الان اومدم ندیدم خودت زدی منم زدم برات پیام کردم (sm25)(sm10)نقل قول:
از اثر حمایت کن (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک 128 دیدم من اگه خوبه بفرستم برات ؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رضا پیام کردم برات
برو صفحه اصلی ...
فرستادم (sm10)نقل قول:
*بهروز صفاریان*،آهنگساز و تنظیم کننده ی فعال و بنام کشورمان در گفتگو با خبرگزاری مهر به فعالیت های شخصی اش اشاره کرد و گفت: "سالها بود ک خودم را درگیر استدیو کرده بودم و تقریبا هجده سال است ک این کار را انجام میدهم، به همین جهت نتوانستم آنطور ک باید و شاید به دغدغه های خودم برسم اما تصمیم دارم به زودی فعالیت های جدیدی انجام دهم ک تمرکز آنها روی خوانندگی است.
امیدوارم بعد از فراغتی که با انتشار آلبوم امیر بی گزند به دست می آورم بتوانم به این دغدغه ها نیز برسم."
(sm120)
پیراهنی گه آید از او بوی یوسفم
ترسم برادران غیورش قبا کنند ... (sm50)
چقدر قرهنگ احترام فرق میکنه ...(sm25)
لورا یکی از مشهورترین فریاستایلرهای دنیا و اولین رکورددار جهانی گینس در بین زنان است. به گفته او فوتبال فقط برای پسرها نیست. (sm120)
نمیاد نه نمیاد دیگه بارون نمیاد ... (sm50)
هر چه گویی دوستت دارم به جز تکرار نیست (sm50)
Inna Feat. Play & Win - Inndia
(sm88)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm93)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وی خور ز عکس روی تو چون ذره در کار آمده ... (sm181)
رضا فولر مظلومانه رفت (sm74)
آلبوم کاوه فردا میاد (sm74)
دوستان عکس از مهستی و داریوش با کیفیت اگه دارین بدین لطفا.میخام برم پوستر بزنم(sm10)
الان میخام برم این عکس پایینی رو بزنم.دیوار اتاقم جز دوتا پوستر اماما چیزی نداره.مادر زده.میخام اونا رو بکنم جدید بزنم.
این چه سایزی خوبه بزنم؟؟2متر در یک متر خوبه؟؟
50گیر آوردم از تبلیغات(sm120)
08. Mr. Saxobeat
(sm50)
موسیقی سنتی کلا دنیاش یه دنیای دیگه استنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoudd [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان "سید مهدی موسوی" به جز اینا که تو ویکی هست کتاب دیگه ای هم داره یا فقط همیناس؟!:
پر از ستارهام اما... - ۱۳۷۶
فرشتهها خودکشی کردند - ۱۳۸۱ (چاپ زیرزمینی)
اینها را فقط به خاطر شما چاپ میکنم - ۱۳۸۴
پرنده کوچولو؛ نه پرنده بود نه کوچولو - ۱۳۸۹
آموزش مقدماتی وزن به زبان ساده - ۱۳۹۰ (چاپ الکترونیک)
حتی پلاک خانه را - ۱۳۹۱ (شعر جنگ)
مردی که نرفتهاست بر میگردد (رباعیهای سید مهدی موسوی به روایت عکسهای محمد صادق یارحمیدی) - ۱۳۹۱
غذاش بادمجان است - نشر ناکجا (پاریس)
غرق شدن در آکواریوم - ۱۳۹۲
با موشها - ۱۳۹۲
بعد از باران، قبل از تبعید - ۱۳۹۳
انقراض پلنگ ایرانی با افزایش بی رویهٔ تعداد گوسفندان - نشر نیماژ - ۱۳۹۳
"فاطمه اختصاری" چطور؟!:
یک بحث فمینیستی قبل از پختن سیب زمینیها ۱۳۸۸، نشر سخن گستر، شابک:1-772-477-964-978
کنار جاده ی فرعی ۱۳۹۲، نشر نیماژ
منتخبی از شعرهای شاد به همراه چند عکس یادگاری ۱۳۹۴، نشر نیماژ
(sm10)
امروز افسردهترین روز سال است که به دوشنبه آبی معروف شده.
خوبه , نه نقاب دارم
نه به بچه گربهای پپه باج دادم
تا وقتی نیش لایه دندونام دارم
نیازی نمیبینم که لنگ عاج باشم
پادشاه شبام ، با لباسای گدا ،
نه احتیاجی به عصا و نه به تاج دارم
ترجیح میدم بسوزم تا این که
محتاج سایهٔ بیدِ مجنون درخت کاج باشم
(sm50)
سلام دوستان حتما خودتون با خبرید که محسن چاوشی توی اینستاگرامش نوشته شعر افسار از شهریار نیست. اگه براتون مقدور بود از کاور حذفش کنید و دوباره آپلودش کنید که ازین به بعد بقیه دچار اشتباه نشن. مرسی
این دیگه چه جونوریه ؟؟؟ (sm54)
34 تا کاور داشت لامصب ایناشک سیاه (sm2) سرویس شدم تا زدم
اووووفق دیدین کلیپو تو دانشگاه ترکیه آهنگ برقص آ گذاشتن یه دختره چه خوشجیل میرقصه ..
(sm19)
چه خوشگلم هه .. (sm19)